„Igazi felsőházi rangadó. Kiélezett mérkőzés várható, amelyen bármi megtörténhet”

10 nappal ezelőtt

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője. Tiszavasvári (3.)–Ófehértó (10.): A Vasvári jobb csapat, otthon tartja a három pontot. Rakamaz (8.)–Nyíribrony (12.): Bízom a pontszerzésben. Kállósemjén (1.)–Kálmánháza (6.): A Semjén a favorit. Nyírlugos (14.)–Biri (7.): Nagyon örülnék egy döntetlennek. Apagy (5.)–Geszteréd (9.): Az Apagy nem hibázik. Baktalórántháza (4.)–Nagykálló (13.): Nagyon jól összerakott csapat a Bakta, szerintem hazai. Kótaj (2.)–Tiszalök (11.): Harcos csapat a Tiszalök, de ez Kótajban kevés lesz.

Gémtech csoport

Tippel: Kiss Ernő, a Nagydobos edzője. Szatmárcseke (9.)–Nyírbéltek (3.): Egyre jobb formába lendült a Szatmárcseke, ettől függetlenül véleményem szerint a vendégek az esélyesebbek. Vámosoroszi (1.)–Sonkád (13.): Fölényes hazai sikert várok, hiába pihentek rá a sonkádiak a mérkőzésre… Tisztaberek (12.)–Nyírvasvári (5.): A csoport számunkra két legszimpatikusabb csapatának csatájában a berekiek otthon veszélyesek lehetnek a stabil Vasvári ellen. Döntetlent jósolok. Csengersima (2.)–Ópályi (11.): Nem megbántva szomszédainkat, a múltkor megbotló simaiak hozzák a kötelezőt. Nagydobos (6.)–Nyírcsaholy (4.): Ha lesz meccs, nem adjuk olcsón a bőrünket… Encsencs (10.)–Milota (8.): Remélem, Elek Laciék sportszerű mérkőzésen, kiváló játékvezetés mellett pontot tudnak szerezni. Kocsord (7.)–Nábrád (14.): Egyik csapat sincs jó formában, de az erősebb kerettel rendelkező hazaiak ezúttal javítanak.

Nyírerdő csoport

Tippel: Dolhai Máté, a Jéke játékos-edzője. Tiszakanyár (10.)–Kék (12.): Két olyan csapat találkozik, amely közel áll a tabella végéhez. Fontos három pont fog eldőlni. Az biztos, hogy ha a Kék csapata nem javít a kapott gólok számán, akkor még a döntetlen is bravúr lesz számukra. Pátroha (5.)–Fényeslitke (13.): A Pátroha otthon az egyértelmű esélyes, szinte papírforma, de pont az ilyen meccseken szoktak meglepetések születni. Tuzsér (6.)–Jéke (14.): Egyik fél sem számíthat könnyű mérkőzésre. A Tuzsér hazai pályán előnyösebb helyzetből várja ezt a párharcot, de nekünk nagyon kell a pont, így mindent is be kell vetnünk… Gergelyiugornya (2.)–Újdombrád (4.): Igazi felsőházi rangadó. Kiélezett mérkőzés várható, amelyen bármi megtörténhet. Szabolcsveresmart (9.)–Nyírkarász (7.): Döntetlenszagú párharc. Ha a Nyírkarász nyer, közelebb kerül a felsőházhoz, de a Veresmart otthon nem fogja könnyen adni magát. Vaja (3.)–Ajak (8.): Múlt héten megtapasztaltuk a Vaja nyugodt és eredményes játékát. Ha ugyanazt a játékot hozzák, nem lehet gond nekik a három pont begyűjtése. Záhony (1.)–Ladányi TC (11.): A Záhony eddig szépen menetel. Veretlen mérlege és az elfoglalt pozíciója dicséretes, de nem dőlhetnek hátra, bárki is az ellenfelük, mert az akár az első helyükbe is kerülhet. A ladányi csapat biztosan foggal-körömmel fog védekezni, a döntetlen is bravúr lenne számukra.