<div>"Ilyenkor nem számít, ki hanyadik, igazi szomszédvári rangadó"</div>

3 évvel ezelőtt
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Labdarúgás: Megyei II. osztály, 20. forduló (kezdés: 16, ifi: 14).

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Majláth Sándor, a Levelek edzője Encsencs (9.)–Napkor (12.): – Döntetlenre tippelek. Levelek (10.)–Nyírlugos (11.): – A hazai pálya kötelez. Rakamaz (3.)–Kálmánháza (13.): – A Rakamaznak áll a zászló. Nyíribrony (4.)–Nyírbéltek (14.): – Az Ibrony otthon tartja a három pontot. Nyírtelek (16.)–Nagykálló (8.): – A Kálló az esélyesebb. Újfehértó (2.)–Apagy (6.): – Na ez az, amit előre senki sem tud… Kállósemjén (5.)–Tiszalök (15.): – A semjéniek hazai pályán bárkire veszélyesek, de a múlt heti löki siker bármit hozhat. Döntetlen. Kótaj (7.)–Kemecse (1.): – Ilyenkor nem számít, ki hanyadik, igazi szomszédvári rangadó.

Nyírerdő csoport

Tippel: Gazdag Attila, a Vaja edzője Berencs FC (16.)–Ajak (10.): – Reális a döntetlen, mert Berencsen minden reális. Őr (5.)–Nyírmada (15.): – A hazaik nagy formában vannak, már elérték a surranópályát, ha a játékosok a hétközi edzésen nem sérülnek meg, simán nyernek. Pátroha (3.)–Ramocsaháza (14.): – A pátrohaiak oddsa 0–3-ról is kisebb, mint a vendégeké… Demecser (8.)–Dombrád (4.): – A múlt héten a Demecser olyan nyomást gyakorolt ránk, hogy azt az egy gólt is mi fejeltük magunknak. Ha a második félidőben a Dombrád annyiszor lépi át a félpályát mint mi, és a ziccereit is belövi, amit mi nem, akkor sima vendégsiker. Nyírkarász (1.)–Vaja (9.): – Mindenki tudja, hogy ki az esélyesebb csapat, mi a leendő bajnokot már ősszel elkaptuk, most kapjanak el ők minket, ha tudnak. Ha a földön marad a hazai csapat, ezt a bajnokságot ő nyeri. Fényeslitke (11.)–Szabolcsveresmart (13.): – Litkébe régebben a csapatok nem győzni jártak, most meg mindenki onnan akar pontokat elvinni. Hajrá, Litke, de csak azért, mert jó az öregfiúk csapata. Záhony-Tiszaszentmárton (2.)–Kék (12.): – Záhony kicsit beragadt, a Kék meg lassan ottragad. Nagy meglepetés lenne, ha a vendégek most nyernének. Ladányi TC (7.)–Gergelyiugornya (6.): – A vendégek tovább erősödtek a télen, erre a meccsre még én is kíváncsi lennék. Eredmény: 1, 2, x.

Kelet–Magyarország csoport

Tippel: Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője Vámosoroszi (2.)–Nagydobos (6.): – A forduló legizgalmasabb meccse lesz, meglepetést érezek, x, 2. Milota (10.)–Nyírcsaholy (11.): – Nekem rejtély ez a két csapat, halványlila gőzöm sincs, hogy mi lesz a végeredmény, nekünk az iksz lenne a legjobb. Szatmárcseke (9.)–Beregdaróc (12.): – Bízom benne már hétvégén kilábalunk a gödörből, elméletileg egy-két hiányzótól több nem lesz a csapatból. Remélem, itthon tartjuk a három pontot. Kölcse (4.)–Tisztaberek (5.): – Amennyiben a Kölcsébe megérkezik a légió, akkor simán otthon tartja a három pontot. Nyírmeggyes (1.)–Nábrád (8.): – Fix egyes. Hodász (14.)–Terem (15.): – Érdekes meccs lesz, remélem, mind a két csapat teljes létszámmal meglesz, így a hazaik esélyesek. Kocsord (13.)–Csengersima (7.): – Mindkét csapatvezetővel jó kapcsolatot ápolunk, hogy ne szakadjunk el Simától, és Rolandékat nem megbántva, kocsordi győzelemre tippelek.
Forrás: