Ittasnak tűnt a tiszabezdédi sofőr, aztán kiderült, hogy el van tiltva a vezetéstől – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2018. április 8-án Bökönyben elfogtak egy 26 éves helyi férfit. Ellene a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt rendelt el körözést. A rendőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. április 8-án igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit, aki a 4-es számú főúton haladt Kisvárda felől Záhony irányába. Az ellenőrzés során felmerült a sofőrrel szemben az ittasság gyanúja, ezért további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrök az intézkedés során a gépjármű vezetőjét ellenőrizték a nyilvántartásokban, amelyből megállapították, hogy a 37 éves tiszabezdédi férfit a Kisvárdai Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a sofőrt járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. Ellene a Záhonyi Rendőrkapitányságon ittas járművezetés gyanúja miatt külön büntetőeljárást indítottak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/Ovd_OlPMtS4/3822650
Felkapott
További hírek