„Jóban is vagyunk velünk, de hétvégén megint nem terem nekik babér.”

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Majláth Sándor, a Levelek edzője. Tiszalök (9.)–Nyírbéltek (14.): – Egyes, iksz. Nagykálló (6.)–Nyíregyháza Spartacus II. (5.): – Nem láttam még a Szparit futballozni, a Nagykállót már ismerem. Döntetlent mondok. Biri (8.)–Apagy (3.): – Szerintem vendégsiker születik. Geszteréd (10.)–Nyíribrony (13.): – Háromesélyes mérkőzést érzek. Kálmánháza (11.)–Levelek (12.): – Megpróbálunk mindent, hogy pontot tudjunk szerezni. Nyírlugos (15.)–Kállósemjén (2.): – Vendéggyőzelmet várok. Rakamaz (7.)–Tiszavasvári (4.): – Döntetlenre tippelek. Szabadnapos: Kótaj.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője. Tisztaberek (9.)–Milota (14.): – Két csalódást keltő csapat összecsapása, amin a hazai pálya előnye dönthet. Csengersima (2.)–Hodász (3.): – Ha rendes csapattal ki tud állni az ősszel meglepetést okozó Hodász, meg tudja szorongatni a jó erőkből álló Csengersimát. Nábrád (13.)–Szatmárcseke (8.): – Igaz, hogy a mumusunk a Nábrád, két-három éve biztosan nem nyertünk, de a győzelemre törünk hétvégén. Sonkád (15.)–Nagydobos (6.): – Szimpatikus csapata van a sonkádiaknak, jóban is vagyunk velünk, de hétvégén megint nem terem nekik babér. Encsencs (7.)–Ópályi (11.): – Ha az Encsencs úgy fog játszani, mint ellenünk a második félidőben, megnyerheti a mérkőzést az Ópályi ellen. Kocsord (12.)–Vámosoroszi (5.): – Riskó Tibiék kilábalnak az idegenbeli gödörből. Nyírvasvári (4.)–Nyírbátor (1.): – Igazi, szomszédvári rangadó. A Nyírbátor a bajnoki címért küzd, érzésem szerint meg is nyeri a hétvégi mérkőzést. Szabadnapos: Nyírcsaholy.

Nyírerdő csoport

Tippel: Vitalij Minyin, a Pátroha edzője. Záhony (2.)–Nyírmada (9.): – A Záhony otthon tartja a három pontot, mivel nem hibázik. Tiszakanyár (3.)–Őr (10.): – A hazaiakra tippelek, bár az Őr tud meglepetést szerezni. Jéke (14.)–Kék (8.): – A vendégek esélyesebbek a győzelemre, bár a Jéke is kezdi összeszedni magát. Szabolcsveresmart (15.)–Pátroha (7.): – Idegenben is megteszünk mindent a győzelemért, még akkor is, ha nem mindenki gondolja így. Nyírkarász (12.)–Ladányi TC (11.): – Döntetlenre tippelek. A Karász a múlt heti vereségét feledtetni akarja, de ha a vendégeknél mindenki bevethető és felveszik a kesztyűt, akkor bármi megtörténhet. Újdombrád (4.)–Dombrád (16.): – A szomszédvári rangadón jelen állás szerint az Újdombrád esélyesebb a három pont megszerzésére. Vaja (6.)–Tuzsér (5.): – Ez a meccs háromesélyes. Fényeslitke (13.)–Gergelyiugornya (1.): – Vendéggyőzelemre számítok, ami egy jó játékoskerettel rendelkező csapattól el is várható.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek