Karambol Mátészalka és Nyírcsaholy között – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Két személygépkocsi ütközött össze kedden reggel Mátészalka és Nyírcsaholy között. A balesetben senki nem sérült meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Az útpadkán megsüllyedt egy utasok nélküli autóbusz kedden délután Gávavencsellő és Tiszabercel között. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók tűzoltódaru segítségével a buszt kibiztosították és csörlővel visszavontatták az útra. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy ötszáz négyzetméteres, faszerkezetű hodály kedden délután Kállósemjénben, a Batthyány utcában. A lángok másik két épületre is átterjedtek. A nyíregyházi, a baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos, valamint a helyi és a nagykállói önkéntes tűzoltók öt vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A tűzoltók az épületből több nagy-értékű mezőgazdasági gépet is kihoztak, két pótkocsi és egy szerelés alatt álló traktor viszont bent égett. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította a tűz oltását, amelyet az erős szél nehezített,személyi sérülés nem történt, az anyagi kár több millió forint.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/fM-U8GYM2wM/3840457
Felkapott
További hírek