Két autót fosztottak ki Újfehértón, a másodiknál rajta kapták a fiatalokat – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai elfogták P. Sándor 29 éves magyi lakost 2017. november 7-én Nagykállóban. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást S. Dániel 19 éves pusztaföldvári és egy 16 éves újfehértói lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi és a nő egy Újfehértó belterületén parkoló Mercedes típusú személygépkocsiból eltulajdonított egy hátizsákot, egy napszemüveget, a gépkocsi iratait és a tulajdonos kulcsait 2017. november 7-én este. A férfit és a nőt egy másik gépkocsi tulajdonosa érte tetten, miközben Toyota típusú járművének egyik oldalsó ablaküvegét betörték és abból megkísérelték eltulajdonítani az utastérben lévő értékeket. A tulajdonos bejelentését követően az újfehértói rendőrök még a helyszín közelében elfogták az elkövetőket. A férfi hátizsákjában a rendőrök megtalálták a Mercedesből eltulajdonított tárgyakat. A rendőrök az elkövetőket a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/vlWqUy02hHw/3673221
Felkapott
További hírek