„Két hét után újra bajnokit játszhatunk, ott folytatnánk, ahol abbahagytuk”

28 nappal ezelőtt

Nyírerdő csoport

Tippel: Fabók István, a Kék edzője. Pátroha (5.)–Őr (12.): – Pikáns meccsre csak azért számítok, mert mindkét csapat hemzseg az önkéntes játékvezetőktől. Akinek jobb a játékvezetés-értelmezése, az nyerhet, de a hazai pálya meg az egyebek súlyozottan jelennek meg. Szabolcsveresmart (14.)–Nyírmada (15.): – Úgy tudom, az amatőr fociban is tesztelik a VAR-rendszert, és ezt majd először Veresmarton teszik. Ha ott átmegy a fenti karéjon, és a presbiterek is áldásukat adják, akkor maradhat. Szerintem nem fog. Jéke (13.)–Tuzsér (6.): – A tuzséri kolléga már két hete a csapata bennmaradását ünnepelte, Jékén meg zöld a fű. Tanári precizitással és fiatalos lendülettel „gyürmőkölik” majd egymást. Tiszakanyár (3.)–Dombrád (16.): – Valamikor ezek a meccsek óriási rangadóknak számítottak. Játszottam én olyan mérkőzésen, amikor egy üst őzpöri az öltöző melletti kanálisban landolt. Azt tudom, most vadászati tilalom van. Záhony (4.)–Ladányi TC (9.): – Azt látom, a záhonyi gyors elkésett, a ladányi meg megállt. Rutin vagy lendület? Jó kérdés, de az biztos, ha semmi sem változik, akkor minden úgy marad. Vaja (2.)–Gergelyiugornya (1.): – Hadrendek és rendes hadak küzdelme. Két csapat a vonalon túl, ahol megyei szintű munka folyik, és nem csak szavakban. Ugornya folyamatosan tévés meccseket játszik, és ez jó. Kenyértörésre szerintem most sem kerül sor. Újdombrád (7.)–Nyírkarász (11.): – Ismerve a B közepet, meg mindenkit is, gondolatom szerint sokgólos meccs lesz. Vagy nem. De én már várom, hogy Balla Jancsi végre hív az öregfiúk csapatába. Tudom, Karászban sok a hiányzó, meg más is. Fényeslitke (10.)–Kék (8.): – Föllépésünk lesz a határ mellett, és én határtalan lelkesedést várok csapatomtól. Őrben elfújta két pontunkat a nagy szél, amit szeretnénk itt megtalálni. Úgy várjuk a mérkőzést, mint a Mónika show a sztárfellépőit.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Homoki Endre, a Sonkád edzője. Csengersima (2.)–Nyírbátor (1.): – Az első és a második találkozik egymással, de úgy gondolom, hogy a Bátor szervezettebb, jobb csapat benyomását keltette ellenünk is. A mérleg nyelve Nyírbátor felé billen. Tisztaberek (10.)–Nyírcsaholy (11.): – Érdekes meccs lesz. Sajnos a Tisztaberek sérülés miatt elveszítette a legjobb játékosát, a Nyírcsaholy pedig feltámadásban van, legutóbb megverte a Csengersimát. Hibába idegenben játszik, Csaholyra tippelek. Ópályi (8.)–Vámosoroszi (3.): – Az Oroszi jó csapat, ott van az élbolyban, szerintem hozza ezt a meccset idegenben is. Nábrád (13.)–Milota (12.): – A Milota jobb csapat, ha ki tud állni a légiósaival, szerintem simán nyeri ezt a mérkőzést. Kocsord (9.)–Nagydobos (5.): – A Kocsordnak sok igazolása van a felbomló Hodászból, de még nincsenek összeszokva. A Nagydobos a nyerő. Sonkád (14.)–Nyírvasvári (4.): – Az életünkért küzdünk, minden pont, minden jól játszott meccs nagyon sokat jelent. Megpróbálunk mindent, hátha bravúrt tudunk elérni hazai pályán. Szabadnapos az Encsencs és a Szatmárcseke.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Szilágyi Krisztián, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője. Tiszalök (7.)–Levelek (14.): –A sajnálatos kényszerszünet után a vendégeknek kell egy kis idő, hogy újra felvegyék a ritmust. Éppen ezért a hazaiakat esélyesebbnek tartom a győzelemre. Geszteréd (11.)–Nyírbéltek (13.): – A vendégek küzdelmes, szoros meccsen ponttal vagy pontokkal fognak távozni. Biri (8.)–Tiszavasvári (5.): – Mindkét csapat mindent meg fog tenni, hogy győztesen hagyja el a pályát. Szoros mérkőzésen vendégsikert érzek. Nagykálló (10.)–Kállósemjén (2.): – A hazaiak nagy erőket fognak mozgósítani, hogy otthon tartsák a három pontot, így nem lesz könnyű dolga a bajnokesélyesnek. Döntetlent érzek. Rakamaz (6.)–Kótaj (1.): – Egyértelműen a listavezető a mérkőzés esélyese, de a Rakamaz már bizonyította, hogy képes hazai pályán meglepetést szerezni. Döntetlent várok. Nyírlugos (15.)–Kálmánháza (9.): – Két jó formában lévő csapat találkozóján a hazai pálya dönthet. Nyíribrony (12.)–Nyíregyháza Spartacus II. (3.): – Két hét után újra bajnokit játszhatunk, ott folytatnánk, ahol abbahagytuk. Türelmesnek kell lennünk, és az első perctől nagyon koncentráltan kell futballoznunk. Szabadnapos az Apagy.