Kettéhasadt és az útra borult egy akácfa Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Kettéhasadt és az útra borult egy akácfa hétfőn délben Nyíregyházán, a László utcában, ahol a forgalmat akadályozta. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Hasonló eseménynél kellett a szabolcsi megyeszékhely tűzoltóinak beavatkozniuk Kemecse határában, a délutáni órákban, a 3824-es úton is, ahol kéziszerszámok segítségével szüntették meg a közúti akadályt. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze hétfőn délután Nyíregyháza és Nagykálló között. A balesetben hárman sérültek meg. A műszaki mentéshez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Összehordott építési hulladék, raklap és csomagoló anyag kapott lángra egy négyzetméteres területen hétfőn este Nyíregyházán, az Ószőlő utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Nagyszállás - Előzetes információink alapján négy autó karambolozott hétfő délután Nagyszállásnál a követési távolság be nem tartása miatt. Kettő Nyíregyháza felé tartott, kettő pedig Nagykálló felé, melyek közül az első látva az ütközést fékezésre kényszerült, így a mögötte haladó beleütközött. A m...
Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/ijG6wF7oCQU/3923549
Felkapott
További hírek