Kettétört fa okozott áramkimaradást Nyíribronyban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Kettétört egy nagyméretű fa csütörtök délután Nyíribronyban, a Fő utcában, ahol az ágak leszakítottak egy villanyvezetéket, majd az elektromos szikrától az aljnövényzet háromszáz négyzetméteren lángra lobbant. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig, a vezeték kiszakaszolását követően egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a helyreállítás idején negyven fogyasztási helyen szünetelt átmenetileg az áramszolgáltatás.

Úttestre dőlt fa akadályozta csütörtök délelőtt a közlekedést Baktalórántháza és Nyírjákó között. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtök este Bökönyben, a Kossuth Lajos utcában. A balesetben hárman könnyebben sérültek. Az egyik jármű egy állatszállító utánfutón egy hárommázsás tehenet vontatott, a haszonállat kisebb horzsolásokkal úszta meg a balesetet. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Gyűrűs kútba esett egy ló csütörtök délután Tyukodon, a Bem utcában. A helyi önkéntes és a csengeri önkormányzati tűzoltók erőgép segítségével emelték ki a bajba jutott állatot, de a baleset során olyan sérüléseket szerzett, hogy nem lehetett rajta már segíteni.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/3C2ftfL7yLw/3857016
Felkapott
További hírek