Kollégiumi Ballagás 2019

Egy szép tavaszi délután, az elbúcsúzás fájó,és a boldog emlékek vigasztaló érzéseivel együtt, ismét megrendezésre került a kollégiumi ballagás.

A hagyományokhoz híven, a ballagó diákok kollégiumi csoportvezetőjükkel levonultak  az ünnepi díszben pompázó ebédlőbe, ahol utoljára  szegeződött rájuk mindenkinek a tekintete. Megérkeztek, elfoglalták a helyüket, ezzel jelképesen  is véget ért az útjuk a kollégiumban.

” De az út, még valójában most kezdődik”- hangzott el a kollégium vezetőnk köszöntőjében, kinek kedves, bátorító szavai gondolatébresztőként hatott mindenkire. Lelki vezetőnk, Tibor atya is szeretett teljes útravalóval látta el a végzősöket.

Nagy Adrián csodálatos énekléssel fokozta a hangulatot, majd Kalkuttai Teréz anya bölcsességeiből meríthettünk erőt, idézetek formájában.

A  kollégisták nevében Kukucska Johanna búcsúztatta a ballagókat, míg a végzősök részéről Szép Evelin osztotta meg megható gondolatait, őszinte véleményét, szívből jövő tanácsait.

Sokan könnyeinkkel küszködve, homályos tekintettel kezdtük nézni az ünnepi műsor várva-várt részét, a slideshow-t. A búcsúzók kollégiumi életének képekkel történő dokumentációja vidám érzelmi lezárást biztosított e fontos, ünnepi eseménynek.

 

Írta: Vargáné Gyebrószki Ágnes

Fotók: Gazdag Tibor

Forrás: http://www.koranyigimi.hu/2019/06/13/kollegiumi-ballagas-2019/
Felkapott
További hírek