“Köszönöm az ikszet, de már az Apple-től megvolt”

Ibrány–Nyírlugos 10–0 (6–0)

Ibrány, 300 néző, v.: Mónus G.

Ibrány: Szobonya G. (Kállai P.) – Deme A., Vidoven M., Farkas M., Majoros Á., Madzin I., Kiss T., Csáki J., Gergely B., Kovács G. (Kiss P.), Somogyi M. (Boros I.). Edző: Madalina György.

Nyírlugos: Sinka Á. (Sebők A.) – Kavalecz B., Sinka L., Illés Á., Tóth N., Posta G., Balogh L., Horváth J., Bíró F., Lábas L., Sinka M. Edző: Kavalecz Béla.

Gól: Madzin I. 2, Kiss T. 2, Majoros Á., Somogyi M., Csáki J.,Gergely B., Kiss P., Kállai P. (11-esből). ifi: 4–0.

Madalina György: – Ahhoz képest hogy negyvennyolc órán belül ez volt a második meccsünk, jól és eredményesen játszottunk. A hétközi kupamérkőzéshez lenne két hozzáfűznivalóm: az egyik hogy szurkolunk a Sényőnek, jussanak fel a NB III-ba mert nagyon jó csapat. A másik amit soha nem fogok elfelejteni, hogy a büntetők után láttam síró női és férfi szurkolót is. Tényleg olyanok mint a diósgyőri közönség, rajongásig szeretik a csapatot.

Kavalecz Béla: – Szerintem ez volt az utolsó, hogy mi szombaton meccset játszunk. Becsületből eljöttünk, és fél csapattal végigküzdöttük a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak a mai hozzáállásuk miatt.

Kemecse–Nagykálló 3–0 (2–0)

Kemecse, 150 néző, v.: Szoboszlay.

Kemecse: Szabolcsi M. – Szűcs F., Bárány T., Bagoly Z., Brondics P. (Horváth N.), Szathmári S. (Bárdos A.), Karkusz A., Balázs P. (Márton P.), Sándor D., Hokk B. (Kovács M.), Szathmári D. (Babják Cs.). Edző: Resán Attila.

Nagykálló: Pekk J. – Erdei S., Bakó V. (Pallai B.), Soós G., Göncz B., Csökmei I., Matejkó G. (Szabó S.), Mező A., Bodai K., Simon I. (Fodor T.), Koskovits Gy. (Szenes I.). Edző: Koskovits György.

Gól: Balázs P., Brondics P., Bárdos A. Ifi: 4–0.

Resán Attila: – Köszönöm az ikszet, de már az Apple-től megvolt. Büszkék vagyunk Lengyel Rolandra, a Spartacusnál történt kinevezése miatt.

Karácsony Mihály vezetőségi tag: – Nagyon finom volt a vacsora, és még rendőri kíséret sem kellett hozzá. Gratulálok a hazai csapatnak, de remélem a játékvezető is el tud számolni a lelkiismeretével a meccs után.

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/waMnUhhwPDY/3858645
Felkapott
További hírek