Kútból mentettek kutyát Piricsén – Megyei katasztrófavédelmi hírek


Nagykállóban egy családi ház udvarán személygépkocsi égett, amelyet a nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók egy „D” sugár segítségével oltottak el.

Nagyecseden és Szakolyban családi ház kéményében korom izzott. A beavatkozó mátészalkai hivatásos, nagyecsedi és szakolyi önkéntes tűzoltók az izzó részéket kéziszerszámok segítségével távolították el. Személyi sérülés nem történt.

Piricsén egy hat méter mély száraz kútba egy kutya beleesett a Dózsa György utcában, az Arany János utcában összerakott fa égett. Az állatot a dugólétra segítségével emelték ki, a tüzet egy „D” sugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a nyírbátori hivatásos tűzoltók.

Tiszarádon egy autó az útról lesodródott és árokba csapódott, Nyíregyházán két személyautó ütközött az Északi körút és az Árok utca kereszteződésében. A nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. Előbbinél egy, utóbbinál két embert kórházba szállítottak.

Kisvárdán egy társasházi lakás nyitott égésterű kombi kazánjánál a szén-monoxid érzékelő bejelzett. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a helyszínen méréseket végeztek, azonban azok értéket nem mutattak. Személyi sérülés nem történt.

Kántorjánosiban az úttestre dőlt, közúti akadályt képező fa eltávolítását végezték el a baktalórántházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/8qLvk_LLry0/4032383
Felkapott
További hírek