Labdarúgás: megyei II. osztály, 2. forduló (kezdés: 17, ifi: 15)

Nyírerdő csoport

Tippel: Kiss Attila, a Vaja edzője Tuzsér (12.)–Őr (3.): – Az őri együttes jól kezdte a szezont, a Tuzsér viszont nem, de hazai pályán javíthatnak. Nem lesz egyszerű dolguk a masszív vendégcsapat ellen. Dombrád (14.)–Kék (11.): – Mindkét csapat vereséggel rajtolt, ha Fabók Pista barátomék odateszik magukat, akkor ponttal vagy pontokkal utazhatnak haza. Gergelyiugornya (1.)–Szabolcsveresmart (15.): – A hazaiak nagyon jól kezdtek Pátrohán, amihez meg is van a játékoskeretük. Ők a meccs esélyesei, de bármi előfordulhat. Nyírkarász (2.)–Jéke (13.): – A hazaiak nagyon bekezdtek, rúgtak egy hatost idegenben. Hazai pályán ők az esélyesek, de a Jéke nem fogja könnyen adni a bőrét. Ladányi TC (5.)–Pátroha (16.): – Ez nem egy piskóta meccs! Döntetlenszagú eredményt gondolok. Amelyik csapat jobban kihasználja a helyzeteit, az meg fogja nyerni a mérkőzést. Újdombrád (4.)–Tiszakanyár (8.): – A vendégcsapatot már ismerem, a hazait viszont nem. Talán a hazai pálya előnye dönthet a javukra, de ehhez a Kanyárnak is lesz egy-két szava. Vaja (9.)–Záhony (7.): – Nem kezdtük rosszul a bajnokságot, azt mondják, „idegenben jó az iksz”. Erős Záhonyt fogadunk, amit csak fegyelmezett, jó játékkal tudunk elkapni itthon. Ezért mindent el is fogunk követni. Fényeslitke (10.)–Nyírmada (6.): – Fényeslitkén nagyon nehéz meccset nyerni, jó kis masszív csapatuk van, ezt bizonyították Záhonyban is, úgyhogy a Mada kösse fel a gatyát!

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Marincsák Viktor, a Kállósemjén edzője Tiszavasvári (5.)–Nyíregyháza Spartacus II. (8.): – A Szpari mérkőzéseit nagyon nehéz megjósolni, mert sosem tudni, hogy milyen kerettel érkeznek. Hazai pályán talán jó lehet egy pontra a Tiszavasvári. Kállósemjén (7.)–Apagy (1.): – A pályánk felújítása miatt hosszú ideje nem látott a közönségünk hazai bajnokit, úgy gondolom, a nézőink már ki vannak éhezve erre, ezért mindenképpen győztes hazai bemutatkozást szeretnénk. Levelek (15.)–Nyíribrony (14.): – Talán a döntetlenre van a legnagyobb esély. Kótaj (3.)–Geszteréd (2.): – A jó erőkből álló Kótaj megszerzi a három pontot. Kálmánháza (13.)–Biri (4.): – Mindkét edzővel jó a kapcsolatom. Győzzön a jobbik! Nagykálló (6.)–Nyírlugos (10.): – Hazai pályán erősebbnek érzem a Nagykállót. Rakamaz (12.)–Tiszalök (9.): – Tiszalöknek az átigazolásai után jó kis presztízsmérkőzéssel indul a bajnokság, meglátjuk, mire lesznek képesek Rakamazon. A tippem döntetlen. Szabadnapos: Nyírbéltek.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Volkán Roland, a Csengersima edzője Milota (13.)–Vámosoroszi (3.): – A Milota bárkinek megnehezítheti a dolgát. Hazai környezetben bármilyen kerettel képesek jól helytállni. Kívánom nekik ezt, de a Vámosoroszi magabiztosan teljesítő, jó csapat, bár még előttünk a szezon, ez várható el tőlük az eddigiek ismeretében. Esélyesebbnek látom a győzelmüket. Nyírbátor (8.)–Ópályi (1.): – Sajnos egyik csapatot sem láttam eddig játszani. A papírforma hazai győzelmet ígér, bár Ópályi magabiztos győzelmet aratott az elmúlt fordulóban. Nyírcsaholy (15.)–Encsencs (2.): – Nyírcsaholyban senkinek nem lesz könnyű dolga, a hazai csapat a saját pályáján győzelemre éhes lesz. Ha az Encsencs pontot akar szerezni, meg kell küzdenie érte. Nyírvasvári (14.)–Nábrád (4.): – Szurkolok a fiatal nábrádi csapatnak, de sajnos nem sok babér fog nekik teremni ebben a fordulóban. Sonkád (12.)–Kocsord (11.): – A lelkes sonkádi csapatnak bizonyítania kell az első hazai meccsén, ha maradni akar ebben az osztályban. Én szurkolok nekik, azonban a kocsordiak is pontokért mennek. Remélem, izgalmas és jó meccset játszanak. Tisztaberek (5.)–Csengersima (7.): – A jó elindulás nagyon fontos a számomra, mert megalapozza a soron következő fordulóinkat, ezért egyértelműen három pontért megyünk. A tisztabereki csapat bárki ellen képes győzni, ha elkapja a ritmust. Edzőkollégám és én is nehéz mérkőzésre számítunk. Örülnék neki, ha normális kerékvágásban telne el a mérkőzés és a játékról szólna, mert szerintem a forduló legjobb meccse lesz. A Nagydobos–Szatmárcseke mérkőzést október 28-án rendezik. Szabadnapos: Hodász.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek