„Ma nem az a csapat szerzett négy gólt, amelyik játszotta a focit, hanem amelyik csalta”

Nyírerdő csoport

Tuzsér-Dombrád 2-0 (0-0) Kisvárda, zárt kapuk mögött, v.: Bíró. Tuzsér: Csuka – Sajtos (Farkas), Jónás Zs. (Balogh T.), Iván, Szőke (Jaczina), Boda (Balogh M.), Balogh Zs, Jónás M., Setét, Balogh R., Jónás K.II. Edző: Szabó István. Dombrád: Kromplák – Kecsmár (Lengyel), Molnár, Baglyos (Baráth), Koi, Gisesenger, Komlósi, Németh, Szabó (Dankó), Illés, Berecz (Szendrei). Edző: Tóth János. Gól: Balogh R., Setét. Szabó István: – Az első félidőben akadozott a játékunk. Ennek ellenére sok helyzetet dolgoztunk ki. A második félidőben, ahogy jöttek a gólok, egyben a játékunk is feljavult. A mérkőzés végére több is lehetett volna közte, a kihagyott helyzetek miatt elégedetlen vagyok. Sok sikert kívánunk Dombrádnak, és betegeiknek mielőbbi felépülést kívánunk. Tóth János: – A második félidőre elfáradtunk. Készülünk a következő mérkőzésre. Jobbulást kívánok a betegeinknek.

Pannónia Zrt. csoport

Tiszavasvári-Kállósemjén 0-4 (0-1) Tiszavasvári, zárt kapuk mögött, v.: Benkő. Tiszavasvári: László – Szolyka T., Demkó, Kiss, Bakos (Vadász), Vantyuch (Viszokai), Száraz (Tóth), Szolyka G., Ujj, Bolgár, Bolega. Edző: Kiss Gábor. Kállósemjén: Jenei – Tóth, Marozsán, Danó (Mészáros), Fodor, Petruska (Páll), Bodnár L., Pekk (Dobránszki), Mező (Bodnár M.), Kiss, Lábas (Kóth). Edző: Marincsák Viktor. Gól: Bodnár L., Bodnás M.2, Petruska. Kiss Gábor: – Az eredmény tükrében nehéz mit mondani, de ma nem az a csapat szerzett négy gólt, amely játszotta a focit, hanem amelyik csalta. Lehet, hogy ha a második félidő legelején a sporttárs az egyértelmű kiállítást nem mulasztja el, akkor másként is alakulhatott volna a mérkőzés, de, sajnos nem alakult. Marincsák Viktor: – Egy küzdelmes mérkőzésen sikerült győztesen távoznunk Vasváriból. Magas színvonalú játékvezetés mellett, igazi csapatként küzdöttünk végig, melyhez a csereként szóhoz jutó játékosaink is maximálisan hozzájárultak. Jól mutatja ezt az ifjú titán Bodnár Márkó két gólja. Gratulálok játékosainknak, győzelmünket szurkolóinknak ajánljuk. Sok sikert Tiszavasvári csapatának.

Kelet-Magyarország csoport

Milota-Nagydobos 0-1 (0-0) Fehérgyarmat, zárt kapus, v.: Oláh. Milota: Kánya – Kóczé, Rétfalvi, Lukács, Fejes, Mikuljuk, Palotás, Bunna, Fejes, Lakatos, Lizák. Edző: Elek László. Nagydobos: Pindzsula – Rácz D., Farkas, Bégány (Paragh K.), Fodor (Kocsis), Rácz, Szabó (Zakor), Paragh M., Huszti, Rácz P. Edző: Kiss Ernő. Gól: Rácz P. Elek László: – Nagyon sajnálom ezt a mérkőzést, mert a csapat kilencven percig önfeláldozóan és eredményesen védekezett. A második félidőben két meccslabdánk volt a kapussal szemben, de csatárunk mindannyiszor elhibázta. Hozzáteszem, sportszerű meccs volt, mégis indokolatlanul sok sárga lapot szórtak ki. Ráadásul a győztes gól előtt is hibázott a játékvezető ellenünk, mert nekünk járt volna a mezőnyben szabadrúgás. De semmi gond, hozzászoktunk már ehhez az évek során. Gratulálok a Dodosnak, Ernőéknek nagyobb szükségük volt a három pontra, mint nekünk. Kiss Ernő: – Az első félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki, de nem tudtuk értékesíteni őket. A végén izgulnunk kellett, de a 91. percben sikerült megszereznünk a győztes gólt. Végig küzdötték a mérkőzést a fiúk, gratulálok nekik.  
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek