„Már a kezdetektől érlelődött bennem” – győztes meccs után távozott az edző


A hétvégén a megyei másodosztályban szereplő Nagykálló 4-2-re legyőzte az Apagyot, a győztes csapat trénere, Dankó Zsolt mégsem egy boldog, diadalittas nyilatkozatot adott, hanem lényegében lemondott a vezetőedzői posztról.

– Tudom, hogy meglepő a váltás egy győztes meccs után, de ez már szinte a kezdetektől érlelődött bennem – beszélt a távozás okairól Dankó Zsolt. – Nem láttam értelmét úgy maradni, hogy nem éreztem jól magam. Annak pedig oka volt, mégpedig az, hogy annak, akinek a legjobban kellene, nem tett meg mindent, hogy egy irányba tartson a csapat, sőt… Úgy pedig nehéz csak a munkára koncentrálni. Sok sportbarát óva intett a nagykállói szerepvállalástól, most már tudom, hogy miért. Tudnám sorolni a dolgokat, de nem akarom kiteregetni a szennyest. Meggyőződésem, hogy a csapat az élbolyban fog végezni, hiszen ha a helyzeteink töredékét kihasználtuk volna, most dobogós helyen állna a csapat. Ráadásul a következő meccset leszámítva, jönnek az alsóházi csapatok. Tiszta lelkiismerettel távozom. Sok sikert kívánok a Nagykállónak!

A Nagykálló hét forduló után a Pannónia Zrt. csoport 9. helyén áll. Dankó Zsolt a nyáron vette át a kállói csapat irányítását.

MK

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/DynAu2_FXb4/3994959
Felkapott
További hírek