„Már nagyon várjuk, hogy a fiatal srácok is megismerkedjenek a geszterédi San Siro gyepével”

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Géczi Péter, a Geszteréd edzője. Tiszalök (7.)–Kállósemjén (2.): – A Tiszalök nem fog kikapni otthon. Nagykálló (3.)–Tiszavasvári (6.): – A vendégcsapatnak a jobbik arcát kell mutatnia ahhoz, ha pontot szeretne elhozni Nagykállóból. Biri (11.)–Nyírbéltek (14.): – Ha teljes csapattal tud felállni a hazai együttes, akkor behúzza a mérkőzést. Nyíribrony (13.)–Apagy (4.): – Úgy gondolom, az Apagy győzelemmel távozik Nyíribronyból. Kótaj (1.)–Nyírlugos (15.): – A listavezető csapat simán otthon tartja a három pontot. Rakamaz (9.)–Levelek (12.): – A Levelek idegenben nem vitézkedik, de most úgy érzem, egy döntetlenre jó lehet. Geszteréd (8.)–Nyíregyháza Spartacus II. (5.): – A csapatból ketten-hárman Nyíregyházán nevelkedtünk, így nekünk, de remélem, a többieknek is pluszmotivációt ad, hogy a „kis” Szpari ellen játszhatunk vasárnap. Ők a mérkőzés esélyesei, de már nagyon várjuk, hogy a fiatal srácok is megismerkedjenek a geszterédi San Siro gyepével. Szabadnapos: Kálmánháza.

Nyírerdő csoport

Tippel: Balla János, az Újdombrád edzője. Záhony (1.)–Dombrád (15.): – Csak a különbség a kérdéses ezen a mérkőzésem, hazai győzelem születik, és bízom benne, hogy a vendégek egyszer elérik a régi elődök színvonalát. Tiszakanyár (5.)–Tuzsér (7.): – A Tiszakanyár ebben az osztályban a második „kis cigándi” csapat, jó futballisták alkotják, hazai pályán szerintem győzni fognak. Jéke (16.)–Nyírmada (6.): – A Jéke többre hivatott az eddigieknél, de a másik oldalon régi barátom ül a kispadon, így, hogy a kettőt összekössük, valószínűleg döntetlen lesz. Szabolcsveresmart (14.)–Őr (13.): – Két ismeretlen csapat részemről, háromesélyes mérkőzésnek tartom. Pátroha (11.)–Kék (9.): – A Pátroha kezd magához térni, de szerintem Fabók barátom kitalál valamit, ha mást nem, egy velős nyilatkozatot. Újdombrád (3.)–Gergelyiugornya (2.): – Hétről hétre nehéz mérkőzéseket játszunk, eddig várakozáson felül szerepel a csapat. Egy nagyon jó Gergelyiugornyát fogadunk, de miért ne nyerhetnénk? Vaja (12.)–Ladányi TC (4.): – A Vajával már játszottunk, szervezett, jó csapat, a Ladányt még személyesen nem ismerem, ennek alapján hazai győzelmet várok. Fényeslitke (10.)–Nyírkarász (8.): – A Nyírkarásznak jobb a játékosállománya, esélyesebb is, de én a Fényeslitkének szurkolok.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek edzője. Csengersima (3.)–Nagydobos (4.): – A forduló egyik rangadója, amelyen két nagyon jó csapat csatájában a komoly célért küzdő hazaiaknak nagyobb esélyük van a három pontra. Nábrád (11.)–Hodász (6.): – A Nábrád a múlt héten fontos három pontot szerzett, viszont az utóbbi időszak legerősebb Hodászával szemben még hazai pályán sem ígérkezik könnyű feladatnak a mérkőzés. Sonkád (15.)–Nyírcsaholy (8.): – A Csaholy nem tündököl régi fényében, viszont még idegenben is nagy feladat elé állítja a sonkádi barátaimat. Tisztaberek (7.)–Nyírbátor (1.): – Még soha nem játszottunk a Nyírbátorral, kíváncsian várjuk az összecsapást, melynek nem mi vagyunk az esélyesei, de úgy gondolom, hazai pályán meg tudjuk nehezíteni az egyik bajnokaspiráns dolgát. Kocsord (12.)–Milota (13.): – Mindkét csapat komoly problémákkal küzd, a mérkőzés megmutatja, hogy melyik fog hamarabb kilábalni a gödörből. Encsencs (10.)–Vámosoroszi (5.): – A Vámosoroszi talán már nem olyan erős, mint az előző években, de úgy gondolom, hogy még így is az egyik legjobb csapat a mezőnyben. A csoportunk számára újonc Encsencsnek hazai pályán sem lesz egyszerű feladata pontot vagy pontokat szerezni az Oroszi ellen. Ópályi (14.)–Szatmárcseke (9.): – Feriék igazán rápihentek erre a szezonra, ami az eddigi eredményeikből látszik is, az Ópályinak csak akkor van esélye pontszerzésre, ha a szezon eleji formájukat újra elő tudják hozni. Szabadnapos: Nyírvasvári.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek