„Meg kell ragadnunk az utolsó szalmaszálat”

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője

Apagy (6.)–Napkor (12.): – Az Apagyot lényegesen erősebb csapatnak tartom, hazai győzelem.

Nagykálló (7.)–Nyírlugos (10.): – A kállóiak otthon tartják a három pontot.

Nyírbéltek (15.)–Kálmánháza (14.): – Meg kell ragadnunk az utolsó szalmaszálat, bár sok gondunk van, mindenképpen nyerünk kell.

Rakamaz (3.)–Encsencs (9.): – Bármennyire vannak barátaim az encsencsi csapatban, a rakamaziak begyűjtik a három pontot.

Nyíribrony (5.)–Kállósemjén (4.): – Két egyforma képességű csapat, a döntetlen a reális eredmény.

Nyírtelek (16.)–Kótaj (8.): – A Nyírtelek elég jól szerepel, de a Kótaj megveri.

Újfehértó (1.)–Tiszalök (13.): – A fiatal újfehértói csapat simán nyer.

Levelek (11)–Kemecse (1.) – A gyengélkedő levelekieket legyőzi a jó erőkből álló Kemecse.

Nyírerdő csoport

Tippel: Barati István, az Ajak edzője

Záhony-Tiszaszentmárton (5.)–Nyírmada (14.): – A hazaiak, ha bajnokok akarnak lenni, többet már nem hibázhatnak, most nem is fognak.

Szabolcsveresmart (13.)–Ramocsaháza (15.): – A Veresmart otthon veszélyes, a Ramocsa nagyon rossz formában van, így hazai győzelem.

Vaja (8.)–Dombrád (1.): – A vendégek a meccs esélyesei, ha meg tudnak küzdeni a pálya talajával, akkor, ha nem is könnyen, de nyerni fognak.

Fényeslitke (10.)–Ladányi TC (7.): – Kiegyenlített küzdelemben döntetlen.

Kék (12.)–Ajak (11.): – Az elmúlt mérkőzésen olyan dolgokat láttam a csapatomtól, amit soha nem szerettem volna. Fegyelmezett, lelkes játékot várok, nemcsak ezen, hanem minden mérkőzésen, mert csak akkor van esélyünk a győzelemre.

Demecser (9.)–Őr (2.): – Hihetetlen győzelmi szériában vannak a őriek, szerintem még kitart a lendületük.

Nyírkarász (3.)–Berencs FC (16.): – A karászi nagyon jó focit játszó, gólerős csapat, megnyeri a mérkőzést.

Pátroha (4.)–Gergelyiugornya (6.): – Két azonos képességű csapat, döntetlen.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Volkán Roland, a Csengersima edzője

Csengersima (5)–Nagydobos (7.): – Mindketten javítani szeretnénk az elmúlt forduló teljesítményét. De a Nagydobos majd a jövő héten kijavítja, mi három pontért fogunk játszani.

Szatmárcseke (9.)–Vámosoroszi (3.): – Jó meccs lesz, a Cseke mumusa a vendégcsapatnak, akik nagyon kiegyensúlyozottan szerepelnek az idén. Én drukkolok a Csekének, de nehéz lesz a pontszerzés is.

Nábrád (13.)–Terem (15.): – A Nábrád otthon jó. A Teremnek lendületet adtunk az előző mérkőzésen, ennek ellenére a Nábrád győzelme reális.

Tisztaberek (6.)–Beregdaróc (8.): – A Beregdaróc jó csapat, azonban idegenben csak egy pontot szerzett idén, ezzel szemben a tisztaberkiek nagyon erősek otthon minden szempontból. Dominálni fognak, és megszerzik a három pontot.

Nyírmeggyes (1.)–Milota (12.): – A Meggyes megállíthatatlannak látszik. A milotai csapat képes meglepetést is okozni, de ezen a mérkőzésen nem.

Kocsord (11.)–Jánkmajtis (2.): – A Kocsord az elmúlt hétvégén új erőre kapott, attól félek, a Jánkmajtis elveszi a kedvét a mérkőzésen.

Hodász (14.)–Nyírcsaholy (10.): – A Nyírcsaholyt jobb csapatnak tartom, mint a folyamatos létszámgondokkal küzdő Hodászt, ezért hazai győzelemre tippelek.

Szabadnapos: Kölcse

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/I8oAv13X6qg/
Felkapott
További hírek