Melléképület lángolt Tyukodon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Lakóházzal egybeépített melléképület égett teljes terjedelmében szerdán délután Tyukodon, a Kis utcában. A tűz átterjedt a lakóház tetőszerkezetére is. A helyi önkéntes és a csengeri önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett.

Teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete szerdán délután Kemecsén, a Partizán utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A ház lakhatatlanná vált, ezért az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Mátészalkán, a Zöldfa utcában. A város hivatásos tűzoltói vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben senki nem sérült meg.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az esti órákban az M3-as autópálya Nagykállói felhajtójánál. Személyi sérülés nem történt. A nagykállói önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a szalagkorláton fennakadt járművet drótkötél segítségével levontatták, a forgalmi akadályt megszüntették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/U6JNoFtWkvk/3681716
Felkapott
További hírek