Mindent vitt az érpataki nő: pénzt, étkészletet, gázpalackot, de még a kályhát is


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 43 éves érpataki nő ellen. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2018. július 16-án egy érpataki lakatlan ház betöréséről érkezett bejelentés. A rendőrök azonnal megkezdték adatgyűjtést az ismeretlen elkövető felkutatása érdekében. A nyomozás során beszerzett információk alapján rövid időn belül azonosították és 2018. november 21-én a rendőrőrsön gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett tettest.

A megalapozott gyanú szerint a 43 éves érpataki nő július közepén a nyitott konyha ablakon keresztül bemászott az érpataki lakatlan házba, ahonnan készpénzt és különböző használati tárgyakat tulajdonított el. Az ellopott tárgyak között akadt ágytakaró, étkészlet, gázpalack, láncfűrész, de még kályha is. A rendőrök a nő otthonában az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták. A gyanúsított, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/C4lDBsqN07c/4158332
Felkapott
További hírek