Munkahelyen kezdődött az idei Álompár szerelme

A közös munkahely

– Bementem az új munkahelyemre, és Feri ott ült egy asztalnál. Egyből az a gondolat ütött szöget a fejembe, hogy te jó isten, ezzel a fiúval fogok együtt dolgozni? A pláne az volt, hogy a munkaállomásom pont mellette volt. Aztán elkezdődött a szokásos csipkelődés, szurkálódás, viccelődés és egy fél évvel később már együtt jártunk – mesélte Kitti.

– Mindez 2014. június 24-én történt, ezért is gondoltuk, hogy kereken az ötödik évfordulónkon kelünk egybe – tette hozzá a vőlegény. – A lánykérés igazából nem volt nagy meglepetés Kittinek, mivel korábban elszóltam magam, hogy gyűrűket nézegetek, így számított rá. Végül egy étteremben tettem fel neki a nagy kérdést. Az esküvői előkészületekkel jól állunk, már csak egy fotós hiányzik.

– Mindketten kállósemjéniek vagyunk, és szeretnénk ott maradni. Most fejeztük be a családi házunk felújítását, ez még szorosabbra fűzte a kapcsolatunkat. A rokonaink is Kállósemjénben élnek, így soha nem gondolkodtunk rajta, hogy elhagyjuk a települést – mosolyodott el a lány, majd Ferenc hozzátette: – A nászutat Görögországba tervezzük, az esküvő után pedig szeretnénk családot is alapítani.

GE


Nyíregyháza - Új Álompárt avattak a Kelet-Magyarország napilap hagyományos esküvői kiállításán a Continental Arénában. A tavalyi győztesek, Bartha Ágnes és Pankotai Richárd is megjelentek a rendezvényen, és beszámoltak arról, mi történt velük az eltelt egy esztendőben Ágnes az idén fejezi be jogi...
Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/lakao6X0LUc/4143339
Felkapott
További hírek