„Na, ennek a mérkőzésnek én is kíváncsi vagyok a végkimenetelére”

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Seregi Mihály, a Kótaj edzője. Tiszalök (8.)–Nagykálló (10.): – A hazai pálya mindig előnyt jelent, úgy gondolom, a tiszalöki csapat megnyeri a mérkőzést. Geszteréd (9.)–Nyírlugos (15.): – Erre a mérkőzésre hazai győzelmet tippelek. Levelek (12.)–Nyíregyháza Spartacus II. (2.): – Tudom, hogy Majláth Sanyi barátom feltüzeli a csapatát, egy nagyon jó mérkőzésen lehetnek meglepetések is. Rakamaz (6.)–Biri (7.): – A Rakamaz hazai pályán mindig, bármilyen felállásban erős, de ezen a mérkőzésen a Biri fog dominálni. Kállósemjén (1.)–Nyírbéltek (14.): – Volt részem megtapasztalni a nyírbélteki csapat játékát, ha abban a felfogásban játszik, amiben ellenünk, akkor meglepheti a semjéni együttest, de a hazaiak az esélyesek. Kótaj (4.)–Apagy (3.): – Egységes és jó csapat az Apagy, de mi játszunk otthon, arra törekszünk – és egyértelmű célunk –, hogy ezt a mérkőzést megnyerjük. A Kálmánháza–Nyíribrony mérkőzést novemberben lejátszották. A Tiszavasvári szabadnapos.

Nyírerdő csoport

Tippel: Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője. Záhony (2.)–Tiszakanyár (4.): – Szorítok Sárkánynak és a csapatának, de a Kanyár az ellenünk nyújtott teljesítményével még idegenben is veszélyt jelent rájuk. Ladányi TC (9.)–Őr (14.): – Hazai sikert várok. Gergelyiugornya (1.)–Kék (8.): – A Kék jól erősített a télen, de a bajnokesélyest így sem tudja megszorítani. Nyírkarász (10.)–Pátroha (5.): – A hazaiaknak csak úgy van esélyük a pontszerzésre, ha a teljes állományuk rendelkezésre áll. Újdombrád (6.)–Szabolcsveresmart (12.): – Az Újdombrád gödörbe került, a Veresmart nagyrészt kicserélődött, ezért a vendégeket tartom esélyesnek. Fényeslitke (13.)–Tuzsér (7.): – A Tuzsér sokat futó, szervezett, taktikus csapat, nagyon jó meccsre számítok. Nekünk minden pontra szükségünk van. A helyzetkihasználás fog dönteni, remélem a javunkra. A Dombrád–Nyírmada mérkőzést elhalasztották, a Vaja–Jéke meccset novemberben lejátszották.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Pelyák Miklós, a Nyírvasvári edzője. Csengersima (3.)–Kocsord (9.): – Nem gondolom, hogy a csengersimai csapat egymás után kétszer pontot veszítene otthon, így hazai győzelmet várok. Nyírbátor (1.)–Vámosoroszi (4.): – Na, ennek a mérkőzésnek én is kíváncsi vagyok a végkimenetelére. Az oroszi igen erős csapat, bárkire nézve veszélyes lehet, ennek ellenére hazai győzelmet tippelek, mert a Nyírbátor toronymagasan mindenki előtt jár ebben az osztályban. Nyírcsaholy (12.)–Szatmárcseke (7.): – A télen átalakult nyírcsaholyi csapatnak illene már villantani valamit, de nekem nagyon „döntetlenszagú” ez a mérkőzés. Encsencs (6.)–Sonkád (14.): – Az encsencsiek nagyon jól kezdték ezt a szezont, a jó sorozatuk ezen a hétvégén sem szakad meg. Reményeink szerint a hazai csapat megingása a jövő heti mérkőzésén következik be. Nyírvasvári (5.)–Ópályi (8.): – A kezdés mindig nehéz, de ha szeretnénk elérni a kitűzött céljainkat, akkor hazai pályán nem fér bele a botlás. Az ellenfelünk szervezett, masszív, kemény csapat, amely nem mellesleg győzelmi szériában szárnyal, tehát nem lesz könnyű dolgunk, ám mindent megteszünk, hogy behúzzuk a három pontot. A Nagydobos és a Milota szabadnapos. Tisztaberek (10.)–Nábrád (13.): – Nálam ez egyes.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek