Nagy felfordulást okozott Nyíregyházán egy nyerges vontató – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Egy személygépkocsi árokba sodródott és az oldalára borult kedden délután Érpatak és Geszteréd között. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították. A balesetben egy ember sérült meg.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden este a 41-es számú főúton, a 13-as kilométernél, Napkor közelében. Az egyik összeroncsolódott gépkocsiból egy sérültet a nyíregyházi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki. A járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben összesen hárman sérültek meg.

Egy rakomány nélküli nyerges vontató az úton megcsúszott és egy közvilágítási oszlopnak és egy fának ütközött kedden este Nyíregyházán, a Szent István utcában. Az oszlop kitört, a fa ága leszakadt, ami az ott parkoló személygépkocsira esett. Az ütközés következtében a szerelvény pótkocsija a forgózsámolyról leszakadt. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a szerelvényt áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/K03xz8_BUdA/4004958
Felkapott
További hírek