„Nagyon nehéz a hazai szurkolókat kielégíteni”

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Majláth Sándor, a Levelek edzője Tiszavasvári (6.)–Kék (12.): – A vasváriaknak áll a zászló. Levelek (15.)–Nyírbéltek (10.): – Győzelemre játszunk. Bököny (13.)–Geszteréd (16.): – Mindkét csapatnak szüksége van a pontokra, de legyen döntetlen. Nyíribrony (8.)–Apagy (3.): – Nem tudom, mi van Nyíribronyban, de remélem, hogy rendeződnek a dolgok; ezen a meccsen pedig bármi megtörténhet. Kállósemjén (5.)–Tiszalök (9.): – Hazai győzelem lesz. Rakamaz (2.)–Kótaj (1): – A két csapat más célokért küzd, mint a mezőny többi tagja, bármilyen eredmény lehet. Encsencs (7.)–Nagykálló (4.): – Döntetlen. Kálmánháza (11.)–Nyírlugos (14.): – Egyes.

Nyírerdő csoport

Tippel: Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője Tuzsér (13.)–Gergelyiugornya (5.): – Ha a tuzsériak végig úgy játszanak, mint ellenünk, akkor otthon tarthatják a pontokat. Ladányi TC (15.)–Gyulaháza (3.): – Vendégsiker Nyírkarász (2.)–Őr (4.): – Szerintem a Karász jobb csapat, hazai győzelem. Ópályi (14.)–Fényeslitke (8.): – Két idegenbeli fordulóval zárjuk az őszt, nagyon nehéz a hazai szurkolókat kielégíteni, nyolc forduló óta veretlenek vagyunk; ezt a szériánkat szeretnénk minél tovább tartani. Szabolcsveresmart (10.)–Dombrád (7.): – A kisméretű pálya a hazaiaknak kedvez, döntetlent tippelek. Demecser (9.)–Nyírmada (12.): – Két küzdős csapat, nekünk a döntetlen lenne jó. Vaja (1.)–Ajak (16.): – A szezon legjobb csapatának tartom a Vaját, így nagyon nehéz kilencven perc elé néznek az ajakiak.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Volkán Roland, a Csengersima edzője Jánkmajtis (3.)–Hodász (13.): – Jánkmajtis nem engedheti meg magának, hogy ne nyerje meg ezt a mérkőzést. Kölcse (10.)–Milota (9.): – Nehéz megtippelni a mérkőzés kimenetelét, Kölcse teljesítménye összeállítás-függőnek látszik, Milota pedig képes botlani, máskor pedig szárnyal. Kölcsét érzem esélyesebbnek hazai pályán. Szatmárcseke (14.)–Nagydobos (11.): – Drukkolok a szatmárcsekei csapatnak, hogy az elmúlt fordulóban kapott lendületüket megőrizve nyerjék meg a találkozót. Beregdaróc (12.)–Nábrád (16.): – Úgy gondolom, hogy Beregdaróc esélyesebb a három pontra. Csengersima (4.)–Vámosoroszi (1.): – Vámosoroszi ellen még nem sikerült győznünk, mióta a megyei másodosztályban szerepelünk. Úgy gondolom, hogy most nekünk kedveznek a körülmények, így most ez sikerülhet. Nyírcsaholy (5.)–Tisztaberek (7.): – Mindkét csapat remekül teljesített az előző fordulóban. Kérdés az, hogy kiből vett ki többet mindez, biztosan nagy küzdelem várható, a hazai pálya miatt Nyírcsaholyt esélyesebbnek érzem. Kocsord (6.)–Csenger (2.): – Csengernek már nem szabad pontokat veszítenie, ha komolyan tervezi a bajnokság megnyerését. Nyírvasvári (8.)–Terem (15.): – Nem lesz kérdéses a hazai csapat győzelme.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek