„Nem kérdés, melyik a jobb csapat, azonban ez valamiért nem látszik az eredményeken.”

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője Tiszavasvári (5.)–Kótaj (2.): – A Tiszavasvári otthon bárkit képes megverni, de a Kótajjal nehéz dolga lesz. Ikszre tippelek. Geszteréd (9.)–Nagykálló (8.): – Nagykállót erősebb csapatnak tartom, szerintem elhozza a három pontot. Nyíribrony (14.)–Tiszalök (10.): – A Nyíribrony botladozik, mint mi, viszont egy pontra jó lesz otthon. Apagy (3.)–Rakamaz (6.): – Az Apagy szerintem otthon nem hibázik. Nyírbéltek (11.)–Kálmánháza (12.): – A Nyírbélteket masszívabb csapatnak tartom, mint a Kálmánházát, szerintem hazai győzelem várható. Kállósemjén (1.)–Levelek (13.): – Fix egyes. Nyíregyháza Spartacus II. (4.)–Nyírlugos (15.): – Jó csapat ellen mindig jól szoktunk játszani, bízom benne, hogy most is így lesz. Hátha sikerül pontot mentenünk, rabolnunk Nyíregyházáról. Szabadnapos: Biri.

Nyírerdő csoport

Tippel: Sárkány Gábor, a Záhony edzője. Tuzsér (7.)–Gergelyiugornya (2.): – Úgy gondolom, hogy hazai pályán a Tuzsér minden ellenfelére veszélyes, győzelmi eséllyel lép pályára. Ha megfelelően motiváltak lesznek, mint ellenünk voltak, pontot biztosan, de akár pontokat is szerezhetnek a bajnokesélyes ellen. Jéke (14.)–Fényeslitke (12.): – A Jékétől jobb szereplésre számítottam az előző szezonban tapasztaltak alapján. Ha a Fényeslitke komolyan veszi a mérkőzést, márpedig muszáj neki, akkor sikerülhet elhozni a három pontot. Szabolcsveresmart (15.)–Tiszakanyár (4.): – A jó erőkből álló és motivált vendégeknek meg kell küzdeniük a hazai pálya előnyeit élvező Szabolcsveresmarttal. Döntetlent tippelek. Kék (8.)–Vaja (3.): – A hazai pálya adottságai miatt a Kéket esélyesebbnek tartom a pontszerzésre. Őr (10.)–Újdombrád (5.): – Az Újdombrádtól azt kapom, amit vártam az előző szezon után. Úgy gondolom, ha nehezen is, de behúzzák a győzelmet. Nyírmada (11.)–Nyírkarász (13.): – Nem kérdés, melyik a jobb csapat, azonban ez valamiért nem látszik az eredményeken. Vendégsiker születik. Dombrád (16.)–Ladányi TC (9.): – Háromesélyes mérkőzés. Úgy érzem, a hazai pályán lelkes, fiatal csapat jöhet ki jobban a jó erőkből álló vendégek ellen. Pátroha (6.)–Záhony (1.): – Hazai pályán sosem egyszerű akár csak egy pontot is elhozni a lelkes, fiatal és motivált pátrohaiaktól, de hiszem azt, hogy ha végig koncentráltak leszünk, fegyelmezett védekezéssel és gólra törő, pontos támadójátékkal sikeresek leszünk.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője. Szatmárcseke (7.)–Tisztaberek (8.): – Szerintem a hazaiak megnyerik a mérkőzést. Vámosoroszi (4.)–Sonkád (14.): – Itt is hazai győzelmet tippelek. Ópályi (10.)–Csengersima (3.): – Sajnos Kósa Józsi barátomék ellen kell tennem, vendégsiker születik. Hodász (6.)–Nyírvasvári (5.): – Döntetlent érzek. Milota (13.)–Nyírcsaholy (12.): – Ezen a meccsen is pontosztozkodás lesz. Nagydobos (2.)–Nyírbátor (1.): – Szoros mérkőzésre van kilátás, de úgy gondolom, a vendégek nyernek. Encsencs (9.)–Kocsord (11.): – Pontot szeretnénk szerezni. Szabadnapos: Nábrád.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek