Nem mertek lejönni a pályáról: rendőri segítséggel hagyták el a játékteret a sporik Biriben

Akadt némi kalamajka, sőt, ez már több is annál. A vereség mellett nyilvánvalóan a három hazai labdarúgó kiállítása is felbőszítette a helyi drukkereket. A játékvezető – akárcsak hosszú évek óta egyik kollégája sem – nem kívánt nyilatkozni az ügyben, így csupán a házigazda egyesület képviselőjének véleményére támaszkodhattunk.

– Maradjunk annyiban, a százötven nézőből talán hatvan-hetven is szívesen elbeszélgetett volna a játékvezetővel a lefújás után… – közölte Dankó Zsolt, a Biri edzője. – A rendezőkkel körbevettük a sporikat, próbáltunk nekik segíteni bejutni az öltözőbe, de a tömeg haragjától tartva, ők nem merték azt vállalni, hogy a játékoskijáróig elmennek. A szurkolók nagy része ugyanis ott tömörült, mire úgy döntöttek, rendőri kíséret nélkül nem hagyják el a pályát. Öt perc sem igen telt el, megérkeztek a rendőrök, mégpedig meglehetősen nagy létszámban. Egy néző elég közelről akkor is szidalmazta a játékvezetőt, őt előállították. Ennyit tudok mondani… Most, persze sok minden másról is beszélhetnék a mérkőzésen történtekről, de már nem látom értelmét.

A hivatalos tájékoztatás szerint a Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 35 éves biri lakos ellen. A férfi az ominózus mérkőzés lefújását követően folyamatosan a játékvezetők megverésével fenyegetőzött. A rendőrök a férfit a helyszínről előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

KM-KT

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/k7-egNk5pk8/3651300
Felkapott
További hírek