Nem volt jogsija a tehergépkocsi sofőrjének – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá Nyírbátorban egy személygépkocsival közlekedő 22 éves encsencsi férfit 2018. június 15-én. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik, korábban a Nyírbátori Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, bíróság elé állítása érdekében őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai Nyíregyházán igazoltattak egy tehergépkocsival közlekedő jászkiséri férfit 2018. június 15-én. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a Szolnoki Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a 29 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő nagykállói lakossal szemben 2018. június 15-én. A rendőrök megállapították, hogy a 18 éves férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/O1ByYziUygc/3893849
Felkapott
További hírek