“Nyernek, ha Fabók Pisti a megfelelő chipet ülteti a fiaiba”

Diamit-csoport

Tippel: Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője.

Vasárnap. Nyíribrony (9.)–Kemecse (2.): – A Nyíribrony hazai pályán úgy gondolom, szeretné megnehezíteni a Kemecse dolgát, de a vendégcsapat nem hibázhat, ha szeretné elérni célját.

Kállósemjén (7.)–Újfehértó (3.): – Az Újfehértó, ha még szeretne valamit, akkor több pontot nem hullajthat.

Nyírlugos (8.)–Tiszadob (16.): – A Nyírlugos behúzza ezt a mérkőzést.

Ramocsaháza (15.)–Kótaj (1.): – A listavezetőnek elvileg nem jelenthet gondot ez a mérkőzés.

Apagy (6.)–Levelek (5.): – A szomszédvári rangadón nem lepődnék meg, ha döntetlen születne.

Terem (13.)–Gávavencsellő (11.): – Szoros mérkőzésen szerintem nyer a vendégcsapat.

Rohod (14.)–Nagykálló (4.): – A Nagykálló jó tavaszi szereplése tovább folytatódik.

Geszteréd (12.)–Encsencs (10:): – Nehéz mérkőzésre számítok, amelyen szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Golyán Gergő, a Tiszaszentmárton edzője.

Szombat. Dombrád (1.)–Ajak (11.): – A Dombrádnak már csak a statisztikára kell figyelnie, a három pontot otthon tartja, így az Ajaknak csak a bajnokavatás marad.

Vasárnap. Tiszakanyár (3.)–Őr (12.): – A dobogóért vívott harcban a Kanyárnak szüksége van a három pontra, az Őrnek sincs már félni valója, így a tippem: fix egyes.

Záhony (9.)–Ladányi TC (6.): – Az őszi vereség miatt a Záhony szeretne visszavágni a tavasszal gyengébben teljesítő ladányi fiúknak, De ez ne tévesszen meg senkit, oda teszik magukat a vendégek, talán a hazai pálya előnye dönthet.

Nyírkarász (2.)–Vaja (13.): – A Karász a még megszerezhető érmek közül a fényesebbre hajt, a Vaja sem esik ki. A hazaiak behúzzák a három pontot.

Kék (8.)–Újdombrád (15.): – Az Újdombrádnak fontos három pont lenne, de ha Fabók Pisti a megfelelő chipet ülteti a fiaiba – nyernek,

Demecser (7.)–Fényeslitke (5.): – A Litkének igyekezni kell, ha ki akar jönni a hullámvölgyből. Szerintem a meccs végén a Demecser előzni fog.

Tiszaszentmárton (14.)–Nyírmada (4.): – Megfogyva bár, de törve ne, futballozunk tovább és várjuk a Nyírmadát.

Szabadnapos: Pátroha.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Rozman Sándor, a Tarpa játékos-edzője.

Péntek. Tyukod (15.)–Szatmárcseke (7.): – A Tyukod igazi hazai csapat, nagyon nehéz ott nyerni. Különösen most, amikor minden egyes pont számít a bennmaradás kiharcolása érdekében. A Szatmárcseke viszont képes bárkit legyőzni. A jobban akaró csapat fog győzni.

Szombat. Beregdaróc (11.)–Csengersima (16.): – A Beregdaróc tőlünk is elcsent két pontot, a Vámosoroszit és a Tisztabereket is felülmúlta, ez azért jelent valamit – sikerével biztosíthatja a bennmaradást. A Csengersima nagy bajban van, csak a győzelem mentheti meg. Egyénileg jó játékosokat tudhat soraiban, de ez kevés lesz a daróci katlanban.

Nyírmeggyes (12.)–Vámosoroszi (6.): – A Nyírmeggyes, ha olyan szervezetten játszik mint ellenünk, akkor pontot, pontokat szerezhet. A Vámosoroszi játékoskerete nagyon erős, de ha néhányan hiányoznak, gondjaik lehetnek. Háromesélyes mérkőzés.

Tisztaberek (5.)–Nábrád (13.): – A Tisztaberek évek óta a mezőny meghatározó csapata. A Nábrád viszont az a csapat, amelynél a játékosok testvérként szeretik egymást és képesek bármit megtenni a győzelemért. Most éppen ere lesz szükségük. Tippem a forduló meglepetése: nábrádi győzelem.

Kölcse (4.)–Milota (10.): – A Kölcse nagyon jó formában van, még a dobogóra is felférhet, szerintem mindent meg fog tenni a győzelemért. A Milotában sok gyerekkori barátom játszik, akik nagyon jó képességgel rendelkeznek, de ha ismét csak negyvenöt percig koncentrálnak, akkor nehéz dolguk lesz. Ezen a meccsen is bármi lehet.

Nyírcsaholy (8.)–Mérk-Vállaj (3.): – A Nyírcsaholy egy igazán jó kis csapat. A Mérk-Vállaj a mezőny legmasszívabb együttese, ennek ellenére hazai sikert tippelek.

Tarpa (1.)–Csenger (2.): – Fiatal, lendületes, jó menetelő csengeri csapat érkezik hozzánk, amely nemhiába áll a tabella második helyén. De náluk is van jobban menetelő csapat – ezek mi vagyunk. Mindent meg fogunk tenni annak érdekben, hogy begyűjtsük a három pontot és ezzel nem titok, első nekifutásra szeretnénk eldönteni a bajnoki cím sorsát, mégpedig a rivális ellen.

Vasárnap. Nagydobos (14.)–Tiszakóród (9.): – A Nagydobos, ha bent szeretne maradni, a pontokat kell szereznie a Tiszakóród ellen, amely viszont képes bárkit legyőzni. Döntetlen lehet.

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/1BkH4kyfJmg/3478813
Felkapott
További hírek