Nyíregyházi boltból akart laptopot lopni – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2017. február 9-én elfogtak egy 55 éves ramocsaházi lakost, akinek körözése azért volt elrendelve, mert a részére korábban kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg és azt elzárásra változtatták át. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2017. február 9-én elfogták P. L. 30 éves tiszavasvári lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai szabálysértési őrizetbe vettek egy 44 éves érpataki nőt, aki 2017. február 9-én egy helyi drogáriából nyolc doboz parfümöt tulajdonított el. Az asszonyt az üzlet munkatársai tetten érték és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartották.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. február 9-én elfogtak egy 22 éves tiszakerecsenyi lakost, akinek körözése azért volt elrendelve, mert a részére korábban kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg és azt elzárásra változtatták át. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vettek egy 22 éves nagycserkeszi férfit, aki 2017. február 8-án közös szórakozásuk alatt eltulajdonította ismerőse mobiltelefonját. A férfi a rendőrök kérdésére elismerte a lopást és önként átadta a telefont.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást P. Attila 39 miskolci lakos ellen. A férfi 2017. február 9-én egy nyíregyházi áruházból eltulajdonított két darab laptopot. A férfit az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai elfogták és a rendőrség kiérkezéséig a helyszínen visszatartották. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítotti kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/9yz7j7LzXpg/3372018
Felkapott
További hírek