Olvasói levél: Jó helyre kerültek a felajánlások

Így tartom korrektnek: ha az újság bárkinek segítünk akciót szervez, akkor később se feledkezzen meg a tájékoztatásról. Jó érzés volt olvasni arról, hogy a felesleges ruhaadományokat az édesanya továbbadta más rászoruló családnak. A jövőben talán még inkább szolidárisak lesznek az emberek a bajba jutottakkal szemben, ha olvashatnak arról, hogy a jó szívvel, önzetlenül adott hozzájárulásuk célba ért, nemes ügyet szolgáltak, jó szolgálatot tettek. Még egyszer köszönöm Palicz István újságíró hiteles beszámolóját. Munkájához és a hasonló akciókhoz további sok sikert kívánok!

– Ganzler Istvánné –


Olvasóinkat megrendítette, ami Márkóval történt – Hála nekik, több mint 300 ezer forint gyűlt össze a család bankszámláján!

Az orvosoktól, a családjától és az iskolában is kiemelt figyelmet és törődést kap a kamaszfiú.


Hatalmas erőpróba ezt végigcsinálni

Nyíregyháza, Érpatak – A legnehezebb szembenézni a felismeréssel: a gyerekünk már soha nem lesz az, aki volt – írja olvasónk.

„Vissza akarom kapni a kisfiamat!” – Segítséget kér a geszterédi buszbalesetben súlyosan megsérült fiú édesanyja

Érpatak – A Nagykálló és Geszteréd között történt balesetben két ember meghalt, további kettő súlyos, huszonnégy pedig könnyebb sérülést szenvedett – számoltunk be a drámai hírről tavaly, pár nappal a tanévkezdés után, lapunk szeptemberi számában.

Videó: “Az a Márkó, akit elengedtem az iskolába már soha nem jön haza” – mindent újra kell tanulnia a fiúnak

Semmire sem emlékszik a baleset előtti életéből az a fiú, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba a szeptemberi buszbaleset után. A diákokat szállító járat Érpataknál ütközött egy mikrobusszal. Az abban ülők közül ketten meghaltak. A diákok közül ketten voltak életveszélyben. Egyikük a 16 éves Márkó. Az RTL Klub riportja.

Egy hároméves értelmi szintjén van a geszterédi buszbalesetben megsérült fiú

Még szeptemberben ütközött egy iskolabusz és egy kisbusz Geszteréd és Nagykálló között. A szerencsétlenségben két ember meghalt és többen súlyosan megsérültek, köztük Márkó is, akinek a baleset következtében teljesen törlődött a memóriája és most nevelőapját is elveszítette – adta hírül a Blikk.

Tragédia: Iskolabusz ütközött mikrobusszal – Ketten meghaltak Nagykálló és Geszteréd között

Ketten meghaltak, és több mint tucatnyian megsérültek egy frontális ütközés nyomán hétfő délután Nagykálló közelében.


Halálos tömegbaleset Nagykállónál: két diák életveszélyes állapotban van

Két diákot életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vittek kórházba, miután hétfőn délután egy iskolabusz frontálisan ütközött egy kisbusszal Ludastónál, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében.


Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/Vfq5TEsrsm8/3403465
Felkapott
További hírek