„Óriási esély van szomszédaink kezében, hogy újra bearanyozzák Erdőhátat” – Tippeltek a szakvezetők

1 hónappal ezelőtt

30. forduló

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Hidegh Lajos, a Rakamaz edzője. Nagykálló (6.)–Tiszalök (8.): – Mindkét csapat remek tavaszt produkált, a hazaiak győzelmét várom. Külön gratulálok Cseh Kristóf gólerős játékához! Nyírbéltek (14.)–Kállósemjén (1.): – A hazaiaknak nagyon fontos lenne a győzelem, de úgy gondolom, a vendégek begyűjtik a három pontot. Minden elismerésem a bajnoké, valamit nagyon tud, ha képes volt veretlenül zárni a szezont. Nyíregyháza Spartacus II. (2.)–Levelek (15.): – Biztos hazai győzelem. Apagy (4.)–Kótaj (3.): – Presztízsmeccs, igazi rangadó, talán a vendégek esélyesebbek. Nyíribrony (12.)–Kálmánháza (9.): – Éles mérkőzés, egyenlő esélyekkel. Nyírlugos (10.)–Geszteréd (13.): – Szoros mérkőzésen hazai győzelem a valószínűbb. Biri (11.)–Rakamaz (7.): – Mindkét csapat leengedett a végére, remélem, győzelemmel tudjuk befejezni a bajnokságot! A Tiszavasvári szabadnapos.

Nyírerdő csoport

Tippel: Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője. Tiszakanyár (4.)–Záhony (3.): – Két, azonos képességű csapat mérkőzésének már nincs tétje. Döntetlenre tippelek. Nyírmada (16.)–Dombrád (14.): – Ha a Dombrádban mindenki rendelkezésre áll, nyer. Őr (15.)–Ladányi TC (11.): – A Ladányt jobb csapatnak tartom, és esélyesebbnek is. Pátroha (5.)–Nyírkarász (10.): – A Pátroha saját otthonában rendkívül jól teljesít, otthon tartja a három pontot. Szabolcsveresmart (12.)–Újdombrád (6.): – A hazaiaknak bravúrra van szükségük, hogy egy pontot is otthon tarthassanak. Kék (9.)–Gergelyiugornya (1.): – Az Ugornya már bajnok, amihez gratulálunk, bízom abban, hogy az utolsó, tét nélküli mérkőzést is komolyan veszi. Jéke (13.)–Vaja (2.): – A Vaja nagyon szép és jó támadófocit képvisel, nehéz kilencven perc elé néz a Jéke. Tuzsér (7.)–Fényeslitke (8.): – Nagyon hosszú szezon utolsó meccséhez érkeztünk, ezen a mérkőzésen már nem múlik semmi, ezért felszabadult játékot várok a csapatomtól.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek edzője Kocsord (10.)–Csengersima (3.): – A Kocsord hazai pályán bárkire veszélyt jelent, de a Csengersima ebben a szezonban jól teljesít, és ha ezt a formáját hétvégén is hozza, akkor győzhet. Vámosoroszi (2.)–Nyírbátor (1.): – Óriási esély van szomszédaink kezében, hogy újra bearanyozzák Erdőhátat, ami azt jelentené, hogy megszerezné a megyei második vonal régóta áhított aranyérmét. Szatmárcseke (7.)–Nyírcsaholy (11.): – A Csaholy rapszodikusan teljesít, a Cseke viszont még a legnagyobb ellenfelekre is veszélyes hazai pályán, igaz, néha önmagára is. Ópályi (9.)–Nyírvasvári (5.): – Gyors, tetszetős futballt játszik a Vasvári, viszont ha Józsi jó taktikát talál ki, akkor nem fog érvényesülni a vendégek akarata. Sonkád (13.)–Encsencs (6.): – Élet-halál harc Bandiék számára, akiknek csak akkor van esélyük, ha a gyors és technikás támadókat féken tudják tartani. Nábrád (14.)–Tisztaberek (8.): – Veszítenivalója csak ellenfelünknek van, mi viszont ezen rapszodikus szezon utolsó meccsén megfogyatkozva, de nagy lelkesedéssel próbálunk jó eredményt elérni. A Nagydobos és a Milota szabadnapos.