Oszlopot döntött egy autó Tiszabezdéden – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében harmincöt helyszínen avatkoztak be a megye hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltói vegetációs tűznél vasárnap. A tűzoltók több vízsugárral, puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

A korom izzott a kéményben Kállósemjénben és Tuzséron vasárnap. A nyírbátori és a cigándi hivatásos tűzoltók a parázsló részeket eltávolították, az izzást megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Papírhulladékot tároló konténer égett teljes terjedelmében Nyíregyházán a Stadion utcában vasárnap este. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy gyorssugárral a tüzet eloltották, személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az útról, villanyoszlopnak ütközött és a tetejére borult vasárnap egy személygépkocsi Tiszabezdéden, a Kossuth Lajos utcában. Az ütközés következtében a villanyoszlop kitört. A záhonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a rendőrségi helyszínelést követően a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/fNc7kJZ8AZw/4160854
Felkapott
További hírek