Öt könnyű sérüléssel járó baleset történt szerdán a megyében

Bökönyben a Kazinczy közben közlekedett kerékpárral egy 49 éves helybeli férfi 2017. július 5-én 19 óra körül. A férfi a Kazinczy köz és a Kossuth utca kereszteződésében úgy kezdte meg balra nagy ívben történő kanyarodását, hogy figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát és nem biztosított elhaladási elsőbbséget a neki balról érkező személygépkocsinak. A gépkocsivezető a baleset elkerülése érdekében járművét balra kormányozta, azonban a balesetet már nem tudta elkerülni és az autója jobb első részével a kerékpár első kerekének ütközött. A baleset következtében a kerékpáros felborult és könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Nyíregyházán az Inczédy soron közlekedett tehergépkocsival egy 55 éves budapesti férfi 2017. július 5-én 13 óra körül. A járművezető feltehetően figyelmetlenségéből eredően későn észlelte, hogy az előtte haladó személygépkocsi a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzésére lassított és megállt. A tehergépkocsi sofőrje intenzív fékezésbe és ellenkormányozásba kezdett és ennek következtében neki ütközött a másik forgalmi sávban szintén forgalmi okból álló személygépkocsinak, amelynek sofőrje az ütközés során könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Nyíregyházán, a Ferenc körúton a gyalogjárdán közlekedett kerékpárral egy 59 éves nő 2017. július 5-én. A kerékpáros a Krúdy közben figyelmetlenül lehajtott az úttestre, ahol összeütközött egy személygépkocsival. A baleset következtében a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Mátészalkán a Rákóczi Ferenc úton a Zöldfa út kereszteződése felé közlekedett személygépkocsival egy 70 éves férfi 2017. július 5-én. A gépkocsivezető a kereszteződésben kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és nem biztosított elhaladási elsőbbséget a neki jobbról érkező gépkocsinak, amelynek következtében összeütköztek. A baleset során a részes járműben utazó 5 éves gyermek könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Tiszavasvári belterületén segédmotoros kerékpárral közlekedett egy 53 éves helyi lakos 2017. július 5-én. A motoros balra kanyarodása közben, eddig tisztázatlan okból eredően neki ütközött egy lakóház kerítésének. A baleset következtében a férfi könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Tiszavasvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/liVAzvieHW0/3541080
Felkapott
További hírek