Páraelszívó kapott lángra egy nagyhalászi ház konyhájában – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Nyíregyházán akácfa törzse és lombkoronája kapott lángra, Ibrány és Buj között hat hektáros, Nagyhalászban egy hektáros területen tarló tüzéhez riasztották a tűzoltókat. A nyíregyházi hivatásos, az ibrányi önkormányzati, valamint a nagyhalászi önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel avatkoztak be. Kótajban komposztálóban falevelek, Pátrohán a Hajnal utcában farakás égett. A beavatkozó nyíregyházi és kisvárdai hivatásos tűzoltók egy gyorssugárral oltották el a tüzet.

Páraelszívó égett Nagykállóban egy családi ház konyhájában. A tüzet a nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók oltották el. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Szabolcsveresmarton kombájn tüzéhez vonultak a kisvárdai hivatásos tűzoltók. A jármű teljes terjedelmében égett egy kukoricatáblában, a beavatkozók két gyorssugárral oltották el a tüzet.

Az előző nap szeles időjárása munkát adott Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltóinak csütörtökön is. Nyírbátorban járókelőket, Petneházán általános iskola tanulóit veszélyeztető fa eltávolításában kérték a nyírbátori és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók segítségét. Penyigén forgalmi akadályt képező, Tivadaron hétvégi ház tetejére dőlt fa eltávolítását végezték el a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/bcXQfC1Y5Ps/4029486
Felkapott
További hírek