Ricsi itt, Ricsi ott – abszolút döntetlen

Diamit-csoport

Tippel: Ragányi Mihály, a Ramocsaháza edzője.

Szombat

Újfehértó (2.)–Tiszadob (16.): – Nem lebecsülve a vendégeket, de ezt a mérkőzést a hazaiak nyerik!

Kemecse (3.)–Gávavencsellő (8.): – Ha Kemecse bajnokságot akar nyerni, akkor ezen a mérkőzésen csak is a győzelem elfogadható, ami nem lesz egyszerű!

Vasárnap

Kótaj (1.)–Geszteréd (12.): – Jó értelemben kellemetlen csapat a geszterédi, így a hazaiaknak végig kell koncentrálni a mérkőzést, ha győzni akarnak!

Nyíribrony (10.)–Terem (13.): – Ez a mérkőzés nekünk is fontos, ezért szurkolók az ibronyiaknak!

Levelek (5.)–Nyírlugos (9.): – A múlt heti botlását ki akarja javítani a hazai csapat. Nehéz dolga lesz a kétarcú lugosi csapat ellen, de úgy érzem sikerülni fog nekik!

Nagykálló (4.)–Encsencs (11.): – Érdekes mérkőzésnek tűnik. A hazaiak nagyon belelendültek tavasszal a vendégek viszont a múlt heti nagy skalp után ki tudja mennyire feltüzelt állapotba érkeznek a mérkőzésre?

Apagy (7.)–Kállósemjén (6.): – Az apagyi csapat idén még nem talált legyőzőre, sőt még gólt sem kapott, ehhez gratulálok neki! A Kállósemjén ellen friss élmények azt mondatják velem, hogy hazai győzelem valószínű, de hogy nem kapnak gólt, arra már nem vennék mérget!

Ramocsaháza (15.)–Rohod (14.): – Megtévesztő a rohodiak idei szereplése, mi sem ebből fogunk kiindulni, mert ettől azért többre hivatott ez a csapat! A saját „fiaim” pedig hétről hétre meg tudnak lepni. Remélem megszületik az idei első hazai győzelmünk is, de ehhez százhúsz százalékot kell bele adni mindenkinek!

Nyírerdő-csoport

Tippel: Gombkötő Sándor, a Demecser játékos-edzője.

Vasárnap

Pátroha (9.)–Záhony (10.): – Az eddig jól szereplő Pátroha dolgát megnehezítheti a szervezett Záhony. (A mérkőzést Gégényben rendezik, kezdés: 14, ifi: 12).

Őr (12.)–Dombrád (1.): – A leendő bajnok ezt a meccset is behúzza.

Fényeslitke (5.)–Újdombrád (15.): – Mielőbbi gyógyulást kívánunk Lupcsa Csabának! Hazai győzelem.

Nyírmada (4.)–Ajak (11.): – A gödörben lévő Nyírmada meg fog szenvedni a felszálló ágban lévő Ajakkal szemben.

Vaja (13.)–Ladányi TC (7.): – Egyik csapat sincs nagy formában, így ezen a meccsen a jobb helyzetkihasználás dönthet.

Tiszakanyár (3.)–Tiszaszentmárton (14.): – Ha a Tiszaszentmárton olyan fegyelmezetten és lelkesen fog játszani, mint ellenünk tette, akkor szoros meccset játszhat a csoport egyik legjobb csapata otthonában.

Demecser (6.)–Kék (8.): – Ha a helyzetkihasználásunk javulni fog, hátul pedig nem kapunk olyan gyermeteg gólokat, mint korábban, ebben az esetben lehet esélyünk a jól összerakott, lelkes kéki csapat ellen.

Szabadnapos: Nyírkarász.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Orosz András, a Vámosoroszi edzője

Szombat

Szatmárcseke (8.)–Tisztaberek (5.): – Mindkét csapatba igazolt tőlünk egy-egy Ricsi, mindketten jó játékosok, de most nem bírnak egymással és megelégszenek a döntetlennel.

Nyírcsaholy (7.)–Kölcse (6.): – Szikrázó mérkőzés várható, sok góllal. A Csaholy otthon ráerőlteti akaratát a vendégekre, ha a Kölcse hiányos kerettel érkezik, veszíteni fog.

Vámosoroszi (4.)-Tarpa (1.):– Két héttel ezelőtt azt mondtam volna, hogy rangadó lesz. Most azt, hogy csak egy ütközet a sok közül. A műfüves felkészülés több kárt okozott. mint hasznot, ugyanis több a sérült játékosunk, mint az egészséges. Már csak az Ausztriából érkező légióban bízunk. A nézők számára nézhető mérkőzést szeretnénk játszani és győzzön a jobb!

Csengersima (16.)–Csenger (2.): – Kapaszkodnia kell a vendéglátóknak azért, mert hazai pályán gyűjtögetni illik a pontokat, hisz idegenben mindenütt nagyon nehéz nyerni. Ha Csontos Józsi ad egy kis „biztatást” a játékosoknak, nyernek.

Nyírmeggyes (14.)-Beregdaróc (12.): Nehéz tippelni, mert a tabellán nincsenek jó pozícióban a felek.. A pillanatnyi forma dönthet, én inkább a Meggyest látom egy hajszállal esélyesebbnek.

Tyukod (13.)–Nagydobos (15.): – A Tyukod a múlt héten szép eredményt ért el Tisztaberken. Úgy néz ki, valami elkezdődött, most meglehet a három pont.

Vasárnap

Mérk-Vállaj (3.)–Milota (9.): – A mérkieknek hasonló stílusa van, mint nekünk, azzal a különbséggel, hogy ők nem kegyelmeznek most annak a csapatnak, amelynek mi minden szezonban pontokat ajándékozunk.

Tiszakóród (10.)–Nábrád (11.): – Mindkét csapat feljövőben van, ezen a hétvégén a hazai pálya előnye dönthet, meg az, hogy a kóródi „Sankának” nehéz lesz gólt lőni.

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/3WK4Kb9LQ00/3438030
Felkapott
További hírek