Speedmarathon Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében: 56 helyszínen összesen 152 sebességtúllépést mértek

Az ellenőrzés kiemelt célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, a gyorshajtások és a velük kapcsolatos személysérüléses közúti balesetek és a halálos áldozatok számának visszaszorítása volt. Az ellenőrzési helyek kiválasztásába a rendőrség a lakosságot bevonta. Idén is javaslatokat lehetett tenni arra vonatkozóan, hogy az említett 24 órás időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök 56 helyszínen összesen 226 járművet ellenőriztek, amely során 152 sebességtúllépést mértek. Kérjük a járművezetőket, hogy a balesetek számának csökkentése érdekében a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Ne feledjék, a gyorshajtás baleseti kockázata kimagasló!

Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának közleménye az országos eredményekről itt érhető el.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Nyíregyháza - Javaslatokat vártak a rendőrök, hol mérjenek sebességet. Végül ezeken a helyszíneken várták tárt karokkal a gyorshajtókat. És hogy jók voltak-e a tippek? – Útjainkon a közlekedési balesetek több mint 30 százaléka a sebesség helytelen megválasztása, gyorshajtás miatt következik be, e...
Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/Xtk6BI2OEb4/3861154
Felkapott
További hírek