Szentmise szólt Kállósemjénben a tűzoltókért

Horváth János római katolikus esperes celebrálta a szentmisét, amelyen részt vett Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, a megyei igazgatóság vezetői állománya, a megyei hivatásos-, önkormányzati-, önkéntes tűzoltóparancsnokok, az ungvári és a szatmárnémeti társhatóságok, valamint megyei társszervek képviselői és a térség polgármesterei.

Az igazgatóság részéről Kovács Szabolcs tű. alezredes, és Leskovics Zoltán tű. alezredes, valamint Kruppi István tű. alezredes a könyörgő imádságban vállaltak szerepet.

A házigazda, Kállósemjén Önkormányzata látta vendégül a misét követően a meghívottakat a Kállay Kúria rendezvénytermében. Dr. Simon Miklós, országgyűlési képviselő pohárköszöntőjében a rendvédelmi szervek, így a tűzoltók munkáját méltatta, majd a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője köszönte meg az egyház és az önkormányzat támogatását, valamint azoknak a munkáját, akik évről-évre a tűzoltó szentmise szervezésében részt vesznek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/_5DDTmnLPgs/3849288
Felkapott
További hírek