Szexuális bűncselekmények elkövetése miatt a francia hatóság körözte az érpataki férfit – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 29 éves érpataki lakost 2018. április 21-én. A férfi ellen szexuális bűncselekmények elkövetése miatt a francia hatóság adott ki nemzetközi elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 29 éves helyi férfit 2018. április 21-én. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Nyíregyházi Járásbíróság jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a járművezetőt a rendőrőrsre előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 54 éves budapesti lakos 2018. április 21-én. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfit körözi a Budapesti Rendőr-főkapitányság, valamint a Pesti Központi Kerületi Bíróság rongálás elkövetése miatt adott ki ellene elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit elfogták, a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. április 22-én Nyíregyházán igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy az 51 éves helyi sofőrt a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. április 22-én elfogták R. Dávid 29 éves kántorjánosi lakost, aki ellen a Mátészalkai Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/8lwNcbxYkI8/3838134
Felkapott
További hírek