„Talán a forduló rangadója!” – Tippeltek a szakvezetők

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Ricsei Ferenc, a Nyírbéltek edzője. Tiszavasvári (4.)–Kállósemjén (1.): – Ha ezt a mérkőzést tudná hozni a Vasvári, akár a bajnoki címért is bejelentkezhet, de ehhez a Semjénnek is lesz egy-két szava. Ikszet tippelek. Nyíregyháza Spartacus II. (5.)–Kótaj (3.): – Kérdés, milyen kerettel áll fel a Nyíregyháza. Kótajt képesnek tartom egy jó eredmény elérésére. Geszteréd (9.)–Rakamaz (6.): – Szoros mérkőzésen hazai győzelmet tippelek. Nyíribrony (14.)–Nyírlugos (15.): – „Alsóházi rangadón” nem bírnak egymással a csapatok, megosztoznak a pontokon. Biri (7.)–Tiszalök (10.): – Ha a hazaiak semlegesíteni tudják a vendégek támadóit, otthon tarthatják a három pontot. Nyírbéltek (12.)–Levelek (13.): – Mögöttünk álló rivális csapat érkezik hozzánk, nem lesz könnyű mérkőzés, de csak a győzelem az elfogadható eredmény. Az Apagy–Kálmánháza mérkőzést ősszel lejátszották. A Nagykálló szabadnapos.

Nyírerdő csoport

Tippel: Dolhai Máté, a Jéke edzője. Tuzsér (7.)–Dombrád (16.): – A lendületben lévő Tuzsér nagy csatát vív hétvégén az első mérkőzésére készülő Dombráddal. Döntetlen a tippem. Tiszakanyár (4.)–Fényeslitke (13.): – A Tiszakanyár szépen szerepel eddig, és nehéz dolga lesz a rutinos Fényeslitke ellen, de szerintem hozza a meccset – hazai a tippem. Szabolcsveresmart (12.)–Vaja (3.): – Talán a forduló rangadója! Döntetlen. Kék (8.)–Nyírkarász (10.): – Ha nehezen is, de a rutin győzelemhez segíti a vendégeket. Őr (14.)–Gergelyiugornya (1.): – Ha a vendégcsapatnál rendben van minden, akkor megállíthatatlan. Vendéggyőzelem a tippem. Nyírmada (11.)–Ladányi TC (9.): – A Nyírmada rutinja most talán kevés lesz a Ladány ellenében, ha nehezen is, de a vendégek behúzzák a meccset. Jéke (15.)–Záhony (2): – Hazai győzelemben bízunk! Pátroha (6.)–Újdombrád (5.): – Harcos és kiegyenlített csatában döntetlenszagú a mérkőzés.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Szedlár János, az Encsencs edzője. Milota (11.)–Nagydobos (2.): – A nagydobos jobb játékot játszik, valószínűleg elviszi a pontokat. Nábrád (13.)–Csengersima (4.): – A Csengersima hétvégén nem tudott nyerni, ezért úgy gondolom, hogy Nábrádon fog. Vámosoroszi (5.)–Nyírcsaholy (12.): – Erősödött a Csaholy, de a Vámosoroszit tartom esélyesebbnek. Ópályi (10.)–Sonkád (14.): – Hazai győzelmet várok. Encsencs (7.)–Tisztaberek (9.): – Jól kezdtük a tavaszt, egyben van a csapat, szeretnénk itthon tartani a pontokat. A 20. fordulóból előrehozott mérkőzés Nyírbátor (1.)–Kocsord (8.): – Nagyon megerősödött a Kocsord, nem vagyok biztos benne, hogy nyerni tud a Bátor. A Szatmárcseke–Nyírvasvári mérkőzést ősszel lejátszották.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek