Több balesethez is vonultak a tűzoltók – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Papírhulladék égett húsz négyzetméteren Nagykállóban a Bátori utcában egy használaton kívüli épületben. A nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a lánggal való égést, majd túlnyomásos ventillátorral átszellőztették a füsttel telítődött épületet.

Több balesethez vonultak csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói.

Mátészalkán a Szamos utcában árokba csúszott és az oldalára dőlt egy személygépkocsi csütörtök reggel. A nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, akik áramtalanították a járművet, majd kerekeire állították, a forgalmi akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Baktalórántházánál a tetejére borult egy személygépkocsi és közúti akadályt képezett. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és a forgalmai akadályt megszüntették. A gépkocsiban egy ember utazott, akit a mentők további vizsgálatokra kórházba szállítottak.

Piricsén az Ady Endre utcában hajtott árokba egy személygépkocsi és felborult. A nyírbátori hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik a járművet áramtalanították, majd a közúti akadályt megszüntették. A járműben három ember utazott, közülük két embert a mentők kórházba szállították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/KToUDe-GCfU/4080688
Felkapott
További hírek