Több körözött is kézre került – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2017. április 9-én a megyeszékhelyen elfogtak egy 25 éves helyi férfit, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék bűnpártolás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének járőrei 2017. április 9-én Geszteréden elfogtak és őrizetbe vettek egy 23 éves helyi férfit, akit a Nyíregyházi Járásbíróság körözött.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. április 9-én Nyíregyházán igazoltattak egy 34 éves porcsalmai lakost. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a nő ellen a Mátészalkai Járásbíróság magánlaksértés bűncselekmény elkövetése miatt körözést adott ki. A rendőrök a nőt előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2017. április 9-én őrizetbe vettek egy 34 éves tiszavasvári nőt, aki a részére jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/NHaO1jphyOU/3440454
Felkapott
További hírek