Több körözöttet is csíptek a zsaruk – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2017. január 29-én 1 óra 30 perckor egy ukrán-magyar kettős állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 31 éves férfi ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt körözést adott ki. Az egyenruhások a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2017. január 29-én 21 óra 40 perckor egy 49 éves ukrán állampolgár. A rendőrök az okmányok átadását követően megállapították, hogy a férfit a Tatabányai Rendőrkapitányság pénzmosás bűntett elkövetése miatt körözi. A rendőrök a férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vett egy 38 éves helyi férfit, aki 2017. január 29-én a megyeszékhelyen szolgálatot ellátó rendőröket veréssel fenyegette, majd verekedésre hívta.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2017. január 29-én Nyíregyházán elfogtak egy 16 éves hajdúhadházi lányt, aki ellen a Debreceni Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a fiatalt a városi kapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének járőrei 2017. január 29-én Bökönyben elfogtak egy 54 éves helyi lakost. A férfi a részére jogerősen kiszabott szabálysértési pénzbírságot nem fizette meg, ezért a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/5XhkE01mhxs/3356470
Felkapott
További hírek