Többmázsás autógumikat is gurítottak a kánikulában


Ez aztán nagy kihívás volt! Egy 120 kg-os rönk gurítása, autó emelése, 300 kg-os, illetve 400 kg-os autógumik gurítása, 140 kg-os, illetve 200 kg-os súlyok cipelése 10 méteren, valamint egy 140 kg-os kő vállra emelése. Ez volt a menüje a napokban a nagykárolyi Strongman versenynek.

A mérkiek különdíja

A hagyományos, idén a kilencedik alkalommal rendezett találkozón négy nemzet (román, moldáv, magyar, szíriai) tizennégy erős embere képviselte. A magyar színekben a megyénkből a kállósemjéni Csekk Sándor vállalta a három­órás, hatalmas erőpróbát, mellette a mádi Juhász Péter, a tiszaújvárosi Endrei Zsolt, a kunszentmártoni Bíró István és a tiszaföldvári Czampel László indult.

A Vállajtól nem sokkal több mint tíz kilométerre fekvő nagykárolyi kastélykertben sokan buzdították az indulókat, a győzelmet a román Marcel Manoliu szerezte meg a moldáviai Sucman Rodion előtt, a magyarok közül Juhász Péter állhatott a dobogó harmadik fokára. Mint legeredményesebb magyar induló, ő kapta a Mérk Kinizsi SE által felajánlott különdíjat. A versenyt megszokott módon jó hangulatú, bőséges vacsora követte.

KM

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/8MjmfgwPmOQ/3958438
Felkapott
További hírek