Villanyóraszekrény lángolt Kállósemjénben – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Ketté hasadt egy nagyméretű fa egyik ága, amely akadályozta a gyalogosok közlekedését kedden délután Újfehértón, a Szent István utcában. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész és kihúzós létra segítségével számolták fel a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy családi ház villanyóraszekrénye kedden este Kállósemjénben, az Ady Endre utcában. A helyi önkéntes tűzoltók két kézi porral oltó készülékkel a tüzet eloltották. A nyírbátori hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, további izzást, parázslást nem tapasztaltak. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

A lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház vegyes tüzelésű kéményében az esti órákban Tunyogmatolcson, a Kölcsey Ferenc utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Nyírmihálydiban is hasonló eseményhez riasztották a tűzoltókat szerdán hajnalba, a Rákóczi Ferenc utcában, ahol a szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, lakosságvédelmi Intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/--C0NYrkOMM/3680481
Felkapott
További hírek