Zsindelyes Cottage: Ahol az álom valóság

A boldogító igen kimondása egy életre szóló élmény, ezért senkinek sem mindegy, hogy hol és milyen körülmények között teszi le a házastársi fogadalmat. Az életüket összekötni készülő fiatalok számára ebben segít az Álompár esküvői kiállítás, amelyet az idén február 2-án és 3-án rendez meg a Kelet-Magyarország szerkesztősége és az Inform Média Lapkiadó Kft. Nyíregyházán a Continental Arénában. Az érdeklődő fiatalok a rendezvényen találkozhatnak a Zsindelyes Cottage standjával is.

– A Zsindelyes Cottage tavaly júliusban nyitotta meg kapuját, s fontosnak tartjuk, hogy a térségben élő, az esküvőjükre készülő fiatalok megismerkedjenek a Zsindelyes Cottage szolgáltatásaival, valamint a hely hangulatával. Az Álompár esküvői kiállítás színvonalas rendezvény, ezért döntöttünk úgy, hogy élünk a bemutatkozás lehetőségével – mondta el érdeklődésünkre Papp-Kazai Regina, a cottage vezetője.

– A kiállítás szervezőitől egy nagyobb területet kértünk, amit úgy rendezünk be, hogy aki még nem járt nálunk, az is elképzelhesse, hogyan is néz ki a komplexum. Az éttermünkben 40–120 fős vendégséget tudunk fogadni, vannak szálláshelyeink is, a Szent Miklós-kápolna pedig felszentelt ökumenikus misézőhely. Van polgári esküvői helyszínünk is, ez a Kéz a kézben elnevezésű tónál található filagória. Így a párok teljes körűen tudják megrendezni az esküvőjüket.

zsindelyeseskuvo.hu

KM

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/kRW7YH79WQ0/4116748
Felkapott
További hírek