Vályogház fala dőlt ki Ibrányban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Kidőlt egy tizenöt négyzetméteres lakatlan vályogház egyik fala vasárnap reggel Ibrányban, a Kiserdő utcában, ahol a falra szerelt gázmérő óra is leszakadt. A város önkormányzati tűzoltói értesítették a gázszolgáltatót és a tulajdonost, valamint körbekerítették a veszélyes épületet. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kigyulladt egy hatszázharminc négyzetméteren lévő, három méter magas trágyacsomó vasárnap reggel Ökörítófülpös és Nagyecsed között egy mezőgazdasági területen. A tűz a szomszédos kukoricamezőt és cserjést veszélyeztetett. A mátészalkai és a nyírbátori hivatásos, valamint a tyukodi önkéntes tűzoltók egy vízágyúval és két vízsugárral, valamint munkagépek segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Két hektár területen a száraz aljnövényzet gyulladt ki, amely a közelben lévő lakóházakat veszélyeztette vasárnap délután Demecserben, a Kodály Zoltán utca mögötti területen. A nyíregyházi és a kisvárdai hivatásos, valamint a demecseri önkéntes tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Összehordott szemét izzott be egy szakolyi családi ház udvarán vasárnap délután, a Létai úton. A helyi önkormányzati és önkéntes tűzoltók egy vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/JjSl4aPIziY/3574660
Felkapott
További hírek