A Le Til Kúria dicsősége

Nyolcadik alkalommal adták át a hazai esküvői szakma díjait a Hungarian Wedding Gala keretében. Ezúttal a Biriben található Le Til Kúriát ítélte a zsűri az év helyszínének.

Hatalmas szerelem

– Tavaly még meghívott vendégként vettünk részt az eseményen, viszont ezúttal a Hungarian Wedding Award Együttműködés díja helyszín kategóriájának jelöltjeként érkeztünk. Azután, hogy felterjesztettek bennünket a top 3-ba, már szűkült a kör, mégis óriási meglepetésünkre választott meg bennünket a szakma az év helyszínévé – újságolta Szálku István, aki Csontos Tamással a Le Til Kúria tulajdonosa. – Az a tény, hogy a rangos szakmai elismerést a bő 3 éves fennállásunk alatt sikerült elérni, elképesztő teljesítmény, és mutatja, hogy valóban jó az az út, amin járunk. Nekünk a Le Til Kúria az esküvőkkel együtt eddig is egy hatalmas szerelem volt, és még biztosan jó sokáig az is marad, amit elhivatottan, szívvel-lélekkel csinálunk nap mint nap. – A Hungarian Wedding Award Együttműködés díja egy olyan elismerés a szakmától, mely bizonyítja: a Le Til Kúria csapata, teljes személyzete és kollégái nagyon magas minőséget képviselve tudnak szolgáltatóként és helyszínként is jelen lenni a hazai esküvői piacon. Ezúton is köszönjük partnereinknek, barátainknak a nevezést és a szavazatokat, hiszen ez valóban csak együtt sikerülhetett!

Az idei díjazottak

Helyszín: Le Til Kúria Vendéglátó: Waldorf Wedding Esküvőszervező: Red Shoes Weddings Ceremóniamester: Kovács Richárd Vőfély: Bohács Róbert Zenekar: Vegas Showband DJ: Paál Márton – Dj mSound Fotográfus: Vamos Wedding Photo­graphy Filmes, cinematográfus: Bridal Film Dekoros: Fleur & Ballon Dekor Cukrász: Marangona Eskető: Lendvai Nikoletta Öltözéktervező: Halász Éva – Halász Éva Collection Ruhaszalon: La Mariée Budapest szalon Rendezvénytechnika: Show4You Rendezvénykellék: Chair Style Különdíj: ShowYou LTL
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek