“A vendégek kezét elég erősen fogja Fortuna”

Pannónia Zrt-csoport

Tippel: Német Attila, az Apagy edzője

Szombat

Újfehértó (4.)-Biri (11.): – A hazai csapat jobb erőkből áll a szebb napokat is megélt Birivel szemben. Hazai győzelem.

Gávavencsellő (10.)-Terem (16.): – A Gávavencsellő nyerni fog.

Ramocsaháza(14.)-Kállósemjén (7.): – Az előző idényhez képest sokat erősödött a Ramocsa, otthon veszélyesebb, mint vendégként, pontot-pontokat szerezhetnek és tudok majd gratulálni nekik!

Encsencs (12.)-Nyírtelek (15.): – Ha a Nyírtelek Szilágyi Gabit nem tudja megfogni, akkor pont nélkül távoznak, bár szurkolok nekik.

Nagykálló (5.)-Levelek (6.): – Hiába idegenben játszik a Levelek, szerintem nem távoznak pont nélkül, de csak akkor, ha a Nagykálló a rosszabbik énjét mutatja.

Nyírlugos (6.)-Kemecse (2.): – A tabella állása miatt fontos mérkőzés számunkra is. A vendégeknek nem lesz egyszerű dolguk a lugosi támadók miatt. Jó mérkőzésnek ígérkezik.

Nyíribrony (9.)-Ibrány (1.): – Gratulálok az Ibránynak a bajnoki címhez! A veretlensége még ezen a meccsen sem szakad meg.

Apagy (3.)-Máriapócs (13.): – Máriapócs megerősített, szervezett csapattá alakult, nem lesz könnyű feladat. Több sebből vérzünk, sérülések, eltiltások hátráltatnak, de természetesen hazai pályán csak a győzelem, ami szóba jöhet.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Molnár István, a Vaja edzője

Szombat

Tiszakanyár (2.)-Ajak (3.): – Két jó csapat, de a kanyáriak jobbak, hazai győzelem.

Vasárnap

Fényeslitke (14.)-Nyírkarász (4.): – A vendégek felülmúlják a hazaiakat.

Demecser (9.)-Gergelyiugornya (10.): – Az Ugornya otthon jó, idegenben gyengén játszik, amit a Demecser ki is fog használni.

Pátroha (5.)-Nyírmada (13.): – A hazaiak behúzzák ezt a meccset.

Hodász (8.)-Rohod (16.): – A hodásziak lelkesedésben, hozzáállásban, mindenben felülmúlják a vendégeket, ezért hazai győzelmet várok.

Vaja (7.)-Kék (15.): – Nem megbántva a kiesés ellen harcoló vendégeket, nekünk az ilyen meccseket itthon kötelező megnyerni. Más eredmény csalódást jelentene.

Ládányi TC (6.)-Őr (11.): – Két jó passzban lévő csapat; igaz, a vendégek kezét elég erősen fogja Fortuna, így is hazai győzelmet várok.

Gyulaháza (1.)-Tiszaszentmárton (12.): – Lelkesen és szimpatikusan játszik a vendégcsapat, de ez most kevés lesz Gyulaházán, ahol rendet tettek és ez meg fog mutatkozni majd az eredményben.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Baracsi Endre, a Beregdaróc NAP-ÉP edzője:

Szombat

Nyírmeggyes (4.)-Nábrád (11.): – A nyírmeggyesi csapat ellen nem egy leányálom játszani, pláne, ha hazai pályán vannak. Ezt az ősszel mi is alaposan megtapasztaltuk. Viszont ha zártan, és fegyelmezetten játszik a Nábrád, még meg is keserítheti az esélyesebb hazai csapat életét.

Csengersima (9.)-Nyírcsaholy (7.): – A Csengersima egy igazán egységes társaság, és ha jó napot fognak ki, akkor nem lehet őket megverni. Viszont a Nyírcsaholy talán kezd magára találni a rossz tavaszi szezonkezdet után. Nehéz tippelni, mindkét csapat szimpatikus a számomra, úgyhogy legyen iksz.

Jánkmajtis (15.)-Kocsord (12.): – Hazai pályán nem fog hibázni a Jánkmajtis, amely játékosállománya, és tudása alapján jóval magasabb helyen kellene, hogy szerepeljen a tabellán. Persze a kocsordiak szereztek már meglepetést…

Milota (13.)-Vámosoroszi (5.): – Vendégsikert tippelek. Bár biztosan nem lesz egyszerű, mert azért Milotán soha senkinek nincsen könnyű dolga.

Tisztaberek-Tiszakóród: – Ezt a mérkőzést megtippelni nem egyszerű. Talán egy picit inkább a hazai csapat felé hajlok, de mindössze azért, mert ők a pályaválasztók. Kiegyenlített, kemény mérkőzés lehet.

Tyukod (16.)-Kölcse (2.): – Hatalmas meglepetés lenne, ha a tyukodi fiúk otthon tudnák tartani a három pontot, de valahogy azt érzem, hogy benne van a levegőben.

Beregdaróc (3.)- Csenger (1.): – Mit is mondhatnék erről a ­meccsről? Csenger város csapata látogat el hozzánk, amely veretlen a bajnokságban, utcahosszal vezet a második előtt, kiváló képességű és erőnlétű játékosok alkotják, tökéletes feltételek mellett készülhetnek hétről-hétre. Ezek alapján teljesen esélytelenek vagyunk. Szóval nagyon várjuk már ezt a meccset.

Vasárnap

Mérk-Vállaj (10.)-Szatmárcseke (14.): – Nagyon szerettünk volna győzni Mérken, de görcsössé váltunk. Valami miatt nem egyszerű itt játszani vendégként. Szatmárcsekének is nagyon nehéz dolga lesz. Ha sikerül pontot szerezniük, az már bravúr.

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/_2kLIqZ_FVY/3864997
Felkapott
További hírek