Egy penészleki ház szobája gyullad ki – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Több szabadtéri tűzesethez is riasztották kedden a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Egy hektár területen foltokban égett a nádas a délutáni órákban Geszteréden, a Kossuth utca végén. A szakolyi önkormányzati és a geszterédi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Nagyecsed és Fábiánháza között ötszáz négyzetméteren gyulladt meg foltokban a kukoricatarló. A nagyecsedi önkéntes tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Berendezési tárgyak égtek teles terjedelmében kedden este egy penészlaki lakóház egyik szobájában, a Petőfi Sándor utcában. A szomszédok egy idős férfit a házból kikísértek, akit füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba. A nyíradonyi és a nyírbátori hivatásos, valamint a nyírbélteki önkéntes tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A ház lakhatatlanná vált, az ott lakó elhelyezéséről gondoskodtak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/DAC2hE2sri0/3673174
Felkapott
További hírek