Érdemes rápörögni a hétvégére!

Október 4., péntek

20 óra: Valódi zenei csemege A Rock Planet a csillagok közé repíti a nyíregyházi Chloé New Yorkban vendégeit. A helyi együttes a hetvenes, nyolcvanas évek rockzenéjét játssza, ügyelve annak eredeti stílusjegyeire – mind színpadi kép, mind hangszerelés és hangzás tekintetében. Olyan zenekarok feldolgozásait szólaltatja meg, mint a Deep Purple, a P. Mobil, az Edda vagy a Rainbow. Zenei palettájuk egyaránt közel áll úgy a motorostalálkozók, mint a klubkoncertek és a szabadtéri rendezvények közönségéhez. 21 óra: Zrínyis verébavató after A nyíregyházi gimnázium elsősei pénteken a Club Hollywoodban afterolják le a verébavatójukat. Az este során eldől, ki kapja a megtisztelő Mr. és Mrs. Veréb címet – a győztes lány koronával és szalaggal, a győztes fiú pedig ajándékokkal térhet haza. Természetesen külsősöket is várnak a partira. 21.30: Visszatérők éjszakája: Snapsz Band Szinte hazajár már a Snapsz Band a nyíregyházi Szmog Pubba. Az ajaki együttes repetoárja széles, de nem híg, az egynyári slágerek helyett valódi, értékes dalokat játszanak. A rock és a rock and roll az ő terepük, koncertjeiken többek között a Deep Purple, a Dire Straits, a Steppenwolf, a P. Mobil, a Korál, az Edda, a Piramis, a Bikini és a Republic legismertebb számai csendülnek fel. A buli ingyenes. 22 óra: A vasváris verebek estéje Hamisítatlan World is Mine afterparty várja a Barbizonban a nyíregyházi Vasvári-gimnázium elsőseit és mindenkit, aki az iskolai csengő helyett pénteken a legmenőbb slágereket és a leghúzósabb szetteket szeretné élvezni. Megválasztják a suli bikáját, de kiderül az is, hogy ki a legkedveltebb végzős lány. A hangulatfelelősök: Daniel és Gebri Máté. 22 óra: Ultra Fridays a Mamma Miában Havonta egyszer beköltözik a nyíregyházi klubba a legújabb partisorozat. Érkeznek a diszkólegendák, Bárány Attila, Hamvai P.G. és DJ Junior, hogy megmutassák, milyen egy igazán emlékezetes buli. Az este házigazdái: Fenyvesi, Sögő és Viktor. Belépés csak 17 éven felülieknek!

Október 5., szombat

21 óra: Szezonnyitó buli a Rúzsban A nagykállói bárba is visszaköltözik az élet. Aki szombaton biztosan ott lesz: Burai Krisztián, Nia Even és Mr. Aradványi. Kezeket a magasba, indul a hanghullámvasút! 22 óra: Egy dühös páros A Club Hollywoodban Lmen Prala és Skrude szántják fel a színpadot szombat este. Lmen Pralát, a Vámosmikolai újhullámos trappert senkinek nem kell bemutatni, többnyelvű dalaival és egyedülálló stílusával műfajt teremtett. Skrude, azaz Baráti Zoltán 18 éves korában kezdett el érdeklődni az elektronikus zene készítése iránt, a KOAN Sound hatására. Az elmúlt időszakban a trap, illetve a future beats/bass irányába vitte a zenéit, jellemzően minimalista, basszusorientált, és nagy hangsúlyt fektet a szokatlan ritmikákra. Legelső önálló fellépése 2014 októberében volt, azóta pedig játszott egy színpadon Huccival, a belga Loscobeats csapattal, de több külföldi fellépésén is túl van már. 22 óra: Jus Deelax a Club Pegazusban A tiszateleki szórakozóhelyre Spanyolországból érkezik világhírű DJ. Jus Deelax, a Barcelonában élő minimal és bass house lemezlovas és producer szinte az egész világot bejárta, a magyar klubokban is számtalanszor megfordult már. Olyan slágerek és remake-ek fűződnek a nevéhez, mint a King of My Castle, a Brasil, a Baileys vagy a Palitos. Impulzív, változatos, pörgős stílusa miatt nagyon szeretik hazánkban. A katalán DJ-t a vidám és slágeres Sunshine State kíséri, hogy együtt és külön-külön is megtáncoltassák a tiszateleki bulizókat. És akik nem hiányozhatnak az éjszakából: Spinnerman, Henry és a mulatós terasz hangulatfelelőse, Nyuki. 22 óra: Pasik a színpadon és a lemezjátszók mögött Míg a férfiak dolgoznak, a csajok szórakoznak szombat éjjel a mátészalkai Club Passionben. A lemezjátszók mögött Strong R. és a házigazda PéGé serénykedik majd, míg a színpadon egy friss formáció, a ValMar bizonyít. Valkusz Milán és Marics Peti több mint hat éve foglalkoznak külön-külön zeneírással, 2018-ban azonban összefogtak, hogy elmeséljék, milyen a hamisítatlan Deák téri gyrostál, illetve elárulják, nekik mi a jó.

Október 7., hétfő

23 óra: A ritmusdoktor először Nyíregyházán DR BRS lesz a Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szertár Klubjának fellépője. A buli rezidense DJ Franky. Béres Attila, művésznevén DR BRS azontúl, hogy DJ, producer és rapper, alapító atyja a Rock The City bulisorozatnak is, amely évek óta sok ezer embert mozgósít hetente Budapest prémium-szórakozóhelyein és egyre több vidéki helyszínen. A doktor úrnak sikerült megépítenie egy generációk közötti hidat, ezzel egy új hullámot indítva. „Szeretném folytatni azt a koncepciót, hogy régi zenészeket maiakkal boronálom össze” – nyilatkozta nemrégiben DR BRS, aki húsz év után ismét összehozta egy dalra a Fekete Vonatot, de újragondolta a Jazz+Az, Emilio és a V’Moto-Rock mérföldkőnek számító dalait.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek