Ismét érdemes rápörögni a hétvégére

Február 14., péntek

21 óra: Be My Techno Az East Vibes rajongói izgatottan dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a nyíregyházi Club Hollywoodban az év első technóbulijából három fellépő, Dynamic Material, a Dual DeStress és a Universe hozza ki a maximumot. A happening 16 pluszos.
A magyar technó DJ és zenei producer, Dynamic Material szinte az összes budapesti klubban játszott már. Szettjeiben saját szerzeményei is hallhatók. Zenélt már együtt Angry Kore-ral, Umekkel és Wehbbával. Február végén közös line-upban szerepel Insolate-tel és Ben Dusttal. A Dual DeStress szintén a hazai technóvonalat erősíti, a fiatal lemezlovasok zenéjüket tech-house-szal fűszerezik. A Universe tagjait, azaz Ambrus Adit és Tóth Csengét nem csak a zene iránti rajongás köti össze, a DJ-pulton kívül is egy párt alkotnak.
22 óra: Koncert és közönségtalálkozó A szerelmesek ünnepén a hazai popszcéna egyik legfelkapottabb fiatal előadója, Manuel lesz a nagykállói Rúzs bár sztárvendége. A 19 éves srác rajongói a fellépés után találkozhatnak és közös fotót készíthetnek kedvencükkel.
Egy ország kapta fel a fejét, amikor Manuel elénekelte a tehetségkutató válogatóján a Messziről jöttem című (részben) saját számát. A dalban benne voltak gyermekkorának nehézségei, a balhés tinédzserévek és a vágy, hogy végre azt csinálja, abból éljen, amit igazán szeret: a zenéből. Mentora, ByeAlex segítségével aztán hihetetlen magasságokba tört, hétről hétre milliós nézettségeket produkált saját dalaival, s bár nem ő lett az év hangja, a versenyt Manuel nyerte. A műsor után turnéra indult, az ország számtalan klubjában és szórakozóhelyén fellépett az elmúlt hónapokban. Mindenhol telt ház fogadja, fiatal rajongók százai éneklik vele dalait mindenhol.
22 óra: Valentin-napi buli Ezen a hétvégén sem kell lemondania az élő zene varázsáról a nyíregyházi Nox közönségének: Zelenák Krisztián zenél egész este. 22 óra: Flört Party az X-ben Egy csipet Valentin-napi flört és csábítás – ezt kínálja a nyíregyházi X-Café péntek éjjelre. A Flört Partyra háromféle karszalagot válthattok: zöldet (ami azt jelenti, szabad a pálya, készen állok...), sárgát (csábíts el, ha tudsz) és pirosat (foglalt a szívem). A zenéről DJ Koltai gondoskodik. 22 óra: Valentine’s Day A lányoknak kedveskednek a nyíregyházi Barbizonban péntek éjjel. Ugyan nem fehér lovon, de éjfélkor érkezik Herceg, akit Burai Krisztián vált a színpadon, egytől pedig Pixa szeleteltet. Az este házigazdái MindControl és MattG, az R’n’B teremben pedig Mess pörgeti a fekete lemezeket. Belépés 16 éven felülieknek.
Herceg Dávid a latin pop első számú képviselője Magyarországon. A Voice-ból megismert fiatal tehetség Békésről indult a fővárosba, hogy álmát megvalósítsa; 2016-ban hozta be a reggaeton stílust. Herceg különlegessége, hogy nem csak magyarul, spanyolul is énekel, így a környező országok színpadain is megállja a helyét. Eddig megjelent számai országos zenecsatornák toplistáira is felkerültek, klipjeit több millióan nézik, és olyan országosan neves előadók, rapperek működnek közre dalaiban, mint Dér Heni, Curtis, Essemm, Missh, Burai vagy Nemazalány.
22 óra: Ultra Fridays a Mamma Miában Csajokkal erősít a nyíregyházi bulicenter a februári Ultra Fridaysen: éjféltől Tiah áll színpadra, majd Nia Even adagolja a leghúzósabb szetteket. Az R’n’B és a latin teremben Sögő, míg a klub­teremben Viktor táncoltat.
Nia Even 2011-ben kezdte pályafutását, amit a legtöbb magyar női DJ-től eltérően nem előzött meg playmate-karrier. A szakmát olyan neves magyar lemezlovasoktól tanulta, mint Junior és Newl. Zenei stílusát főképp az EDM, a house és az electro house adja. Nia lélegzetelállító megjelenése, vadító tánca és páratlan előadásmódja változtatja fellépését olyan show-műsorrá, ami bármilyen közönséget lázba hoz. Az elmúlt években bejárta szinte egész Magyarországot, beleértve a nagy zenei fesztiválokat is, ahol egy line-upon hallhatták Chris Lake-kel. Emellett fellépett már Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Romániában, Szerbiában, Ukrajnában, és rendszeres vendég Szlovákiában. DJ-karrierje mellett 2015-ben szerepelt az Éjjel-nappal Budapestben is. A fiatal DJ népszerűsége folyamatosan nő, így a következő években jó eséllyel hódítja meg Európa után a többi kontinens közönségét is.
23 óra: Nigel Stately az Absolutban Nigel Stately vérpezsdítő szettje fűszerezi meg az éjszakát az Absolutban. A buli házigazdái: Németi és Jay Kid.
Húszmilliós YouTube-elérés, élő fellépés a Miami Winter Music Conference-en, saját partisorozat – ez volt a belépő Nigel Statelynek ahhoz, hogy 2016-tól ő is a Music Killers csapatát erősítse. Nigel 2010 óta van jelen a hazai és nemzetközi klubéletben, különleges zenei stílusa, élő show-inak egyedisége emeli ki őt a többi lemezlovas közül.

Február 15., szombat

20 óra: Dupla koncert a klubban Két koncerttel megspékelt romantikus zúzda vár a Club Hollywood vendégeire szombat este. A Tiansen kezd, akiket az AWS követ.
Az öttagú, modern metált játszó zenekar, az AWS 2006-os gimnáziumi alakulása óta nagy utat tett meg: bejárta az egész országot, 2018-ban pedig ők képviselték Magyarországot a lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon. Az elmúlt években számtalan alkalommal körbeturnézták hazánk klubjait, miközben egyre nagyobb tömegek előtt adták elő dalaikat addig megjelent lemezeikről. Többször játszottak külföldön is, így 2018 elején például Londonban léptek fel, de emellett az Akvárium Klubban és az A38 Hajón is egymás után töltötték meg a termeket a legutóbbi klubszezon során. Számos elismerésben részesültek már, hiszen indulásuk után nem sokkal elnyerték az MTV: Brand New díját, majd 2016-ban a Gumizsiráf díj átadóján is hazavitték az év albumának járó elismerést a Kint a vízben című lemezzel. Ezután A Dal 2018-győzelem, Fonogram-jelölés és a lisszaboni Eurovízió döntős kaland következett, melynek köszönhetően felkerültek a nemzetközi metálzenei színtér radarjára is.
20.30: Szombat esti láz A nyíregyházi X-Caféban a Blues Balloons lobbantja lángra a műfaj szerelmeseinek szívét. A helyi formációt a Jumping Matt & His Combo váltja a színpadon. 21 óra: Élő zene a vajai szórakozóhelyen Az Anna pubban Ignácz Márkó húzza a talpalávalót. 21 óra: A szerelmesek éjszakája Valentin nap a Mamma Miában! Párban vagy szólóban, de a legnagyobb szerelmesek napi bulit ígérik a legnagyobb retró, latin és slágerzenékre. A pároknak este tizenegyig ingyenes a belépés. Házigazdák: Geczó, Sögö és Viktor. 22 óra: Retro All Stars Party A nyíregyházi Barbizon múltidéző bulisorozatának szombati sztárvendége Krisz Rudi lesz. 22 óra: Szerelmesek éjszakája A mátészalkai Club Passionben sem feledkeznek meg a Valentin-napról. Az este házigazdája DJ Tekk lesz, a sztárvendég pedig Jackwell. 22 óra: Kozmix a házban Ismét kitárja kapuit a tiszateleki Club Pegazus. A bulifelelősök elhozzák az ország egyik legismertebb párosát, Hozsót és Lalát, azaz a Kozmixot. A rezidensi szerepben: PéGé és Belasco.
A Kozmix Magyarország első olyan együttese, amely a kilencvenes évek elején-közepén meglehetősen nagy népszerűségnek örvendő happy hardcore és rave stílusokat játszotta. Korábban emiatt a magyar Scooternek hívták őket, de későbbi számaikkal el tudtak rugaszkodni ettől a sztereotípiától, és könnyedebb, frissebb dalokat is írtak.

Február 17., hétfő

22 óra: Buli a Szertárban A Nyíregyházi Egyetem hallgatói klubjában Jackwell diktálja az ütemet. Az este rezidense DJ Franky.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek